Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija TKO ŽELI Podijeli

Grad Duga Resa želi znati interes građana za rješavanje stambenog pitanja. Mogli bi graditi novu višestambenu zgradu na Staroj cesti

Svi zainteresirani mogu se javiti u gradsku upravu ili preko weba ispuniti upitnik

Grad Duga Resa objavio je anketni upitnik kojim želi dobiti informaciju o tome koliko su Dugorešani zainteresirani za rješavanje stambenog pitanja putem programa društveno poticane stanogradnje.

Naime, Grad je vlasnik zemljišta u naselju Jugozapad, odnosno na Staroj cesti gdje su već napravljene neke zgrade, a postoji mogućnost izgradnje nove višestambene zgrade, pa anketom žele znati ima li zainteresiranih i uopće potrebe za stambeno zbrinjavanje po kriterijima POS-a.

“U cilju prikupljanja podataka o zainteresiranosti građana za rješavanje stambenog pitanja putem Programa društveno poticane stanogradnje kojeg provodi Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama Zagreb na službenim stranicama Grada Duge Rese objavljen je anketni upitnik o rješavanju stambenog pitanja putem ovog Programa.

Cilj ankete je utvrditi postoji li objektivna potreba i interes za stambeno zbrinjavanje po kriterijima programa POS-a, pa se pozivaju svi zainteresirani da popune upitnik i dostave ga u gradsku upravu.

 

Više o svemu čitajte ovdje.

 

 

 

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda