Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac POLJOPRIVREDA Podijeli

Grad Karlovac do sad dao više od milijun kuna potpora u poljoprivredi

Dogradonačelnik Mrzljak posjetio OPG Slonka i tvrtku KAPA d.o.o.

Više od milijun kuna potpora u poljoprivredi dao je do sad Grad Karlovac, a dobra suradnja s poljoprivrednicima i poticanje bavljenja poljoprivredom nastavlja se. 

Rekao je to dogradonačelnik Ivan Mrzljak za današnjeg obilaska OPG Slonka i tvrtka KAPA d.o.o. u Knez Gorici. I OPG i tvrtka u vlasništvu su obitelji Slonka koja se bavi ekološkim uzgojem voća tj. lješnjaka i šljiva, ratarskom proizvodnjom te pakiranjem i prodajom poljoprivrednih proizvoda.

Gradske potpore otkrili su danas pomogle su im u nabavi mehanizacije te općenito u širenju djelatnosti. Planiraju i dalje širiti proizvodnju, a posebnost ove priče svakako je i činjenica kako se cijela obitelj bavi poljoprivredom.

Dugi niz godina korisnici su potpora Grada Karlovca za poljoprivrednu proizvodnju i ruralni razvoj, od uređenja zapuštenog poljoprivrednog zemljišta, sadnje i ograđivanja voćnjaka, osiguranja poljoprivredne proizvodnje, do nabave strojeva i opreme za diverzifikaciju djelatnosti. U 2017. i 2018. godini kroz program potpora Grada Karlovca osigurali su 87 306 kuna.

Pročitajte i ovo

MOŽEMO - NOVA LJEVICA

Izbore najčešće dobivaju oni koji na njih ne izlaze. Računamo i na 5.000 birača koji izlaze samo na nacionalne