Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac SVAKA POMOĆ DOBRO DOĐE Podijeli

Grad Karlovac dodijelio 83 potpore poduzetnicima i obrtnicima i svih 1.150.000 kuna

Za iduću godinu Grad razmišlja o novim još učinkovitijim potporama

Grad Karlovac ove je godine poduzetnicima i obrtnicima dodijelio 83 potpore vrijedne 1.150.000 kuna. Novca više nema, a Grad to veseli jer ukupna vrijednost svih investicija koje su pomogli iznosi više od 2,3 milijuna kuna.

Gradonačelnik Damir Mandić je danas obišao tvrtku Izgradnja Marinković točnije gradilište na kojem trenutno rade. Ova tvrtka jedna je od pet građevinskih koje su dobile gradsku potporu.

S više od 30 godina na tržištu, 25 zaposlenih i poslovima po cijeloj Hrvatskoj, svaka je kaže vlasnik Domagoj Marinković, dobrodošla.

– Dobio sam 26.800 kuna i to nam je pomoglo da si opremimo jedan dio opreme, skele i oplate. Smatram da je to bio super program bio jer nam ipak omogućuje da lakše dođemo do nekih materijala koji su nam potrebni da možemo konkurirati na tržištu.

Zbog velikog interesa poduzetnika za potporama u Gradu već sada razmišljati kako u 2019. uvesti nove, još učinkovitije.

– Vidljivo je da se gospodarstvo ipak razvija i da se javljaju neke nove potrebe i povratna informacija od poduzetnika i obrtnika nam je ključna da bi ti programi na kraju bili učinkoviti i da bi dali rezultat kojem se svi nadamo, kaže Mandić.

Pročitajte i ovo

HSP PORUČUJE

Za HSP je Hrastov heroj rata, a od Srbije bi trebalo naplatiti ratnu štetu