Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac RAČUNI, RAČUNI Podijeli

Grad Karlovac izdao građanima nova rješenja o komunalnoj naknadi, razliku za prvih šest mjeseci moći će platiti do 30. studenog

Od srpnja nadalje komunalna naknada će se po novom obračunavati u računima Inkasatora.

KARLOVAC – Na temelju odluke Gradskog vijeća iz studenog 2018. godine, Grad Karlovac je u prvom polugodištu 2019. godine građanima izdao nova rješenja o komunalnoj naknadi, a razliku nastalu u prvih šest mjeseci građani će moći platiti do 30. studenog.

U studenom 2018. godine Gradsko vijeće Grada Karlovca donijelo je novu Odluku o komunalnoj naknadi kao i Odluku o određivanju vrijednosti boda komunalne naknade. Novom Odlukom nije došlo do promjene obveznika plaćanja komunalne naknade za stambeni i garažni prostor. Obveznici plaćanja komunalne naknade istu plaćaju po kvadratu stambenog, pomoćnog i garažnog prostora u vlasništvu ili na korištenju.

Tijekom prvog polugodišta Grad Karlovac je građanima izdao nova rješenja o komunalnoj naknadi, koja je Hrvatska pošta distribuirala tijekom svibnja, lipnja i srpnja. Nakon isporuke novih rješenja o komunalnoj naknadi, uslijedit će naknadni obračun razlike za prvih šest mjeseci, a komunalna naknada će se po novom obračunavati u računima Inkasatora od srpnja na dalje.

Građani će odvojeno od računa Inkasatora za srpanj dobiti zaseban račun za razliku komunalne naknade za prvih šest mjeseci ove godine. Kako ova razlika za plaćanje ne bi bila udar za građane u ljetnim mjesecima, rok plaćanja razlike komunalne naknade je 30. studenog 2019. godine – priopćili su iz Ureda gradonačelnika Karlovca.

Pročitajte i ovo

USKORO

Karlovačka tržnica spremna čeka zeleno svjetlo za rad štandova i klupa