Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac ČISTI SE Podijeli

Grad Karlovac: Vlasnici prostora obavezni su čistiti ispred svojih prostora i posipavati sol

Zimska služba Karlovca je u punom pogonu

Zimska služba grada Karlovca u punom je pogonu. Jučer, noćas te jutro čiste na terenu. 

Ceste Karlovac čiste javne prometne površine i nerazvrstane ceste, Zelenilo šetnice, nogostupe, biciklističke staze te dijeli sol, gradske tvrtke i ustanove čiste on što je njihovo dok su vlasnici poslovnih prostora obavezni isto čistiti i posipati prostor, a Mladost čisti parkinge koje naplaćuje.

Obavezu imaju i građani. Moraju čistiti, održavati i posipati pješačke površine ispred zgrada, stepeništa, ulaze.

Sol za posipavanje predstavnici stanara, gradskih četvrti i mjesnih odbora mogu 24 sata na dan preuzimati u tvrtki Zelenilo.

Vlasnici i korisnici stanova kao i poslovnih prostora obvezni su u vrijeme poledica i oborina posipavati, održavati i čistiti pješačke površine ispred navedenih objekata, čistiti stepeništa i ulaze u stambene zgrade, uklanjati led i snijeg s krovova kada je narušena sigurnost prolaznika. U protivnom, to će na njihov trošak, uz pokretanje prekršajnog postupka, učiniti komunalni redari. Naročito molimo vozače da se na vrijeme prilagode oborinama na cesti, da svoja vozila opreme zimskom opremom, da budu odgovorni jedni prema drugima i prema pješacima. Posebno to napominjemo zbog činjenica da od danas počinje nastava za sve učenike u osnovnim školama.
Grad Karlovac jučer je upozorio i izvođača radova na prometnici D6 na pravovremeno i kvalitetno čišćenje snijega na toj dionici, priopćili su iz Grada.

Pročitajte i ovo

RANOJUTARNJA ODLUKA

13 vijećnika ZA Most Specijalne jedinice policije Grom: Ovo je most demokracije jer je s Domovinskim ratom ona stigla u Karlovac