Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Gradska četvrt Rakovac odustala od turnira, Ogulinci bolji od Luščića-Jamadola

Pobjednik turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora ostao je bez većine igrača, koji su prešli u druge ekipe, pa je odustao od nastupa u glavnom turniru.

KARLOVAC – Iako je danas na 51. Karlovačkom malonogometnom turniru odigrano pet utakmica, dan je obilježilo odustajanje Gradske četvrti Rakovac od sudjelovanja u glavnom dijelu turnira.

Rakovčani su ovogodišnji pobjednici turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora, ali suočili su se s problemom kojeg su organizatori uočili još prošle godine. Naime, velik broj igrača ekipa gradskih četvrti i mjesnih odbora, kao i registriranih klubova, u glavnom dijelu turnira prelazi igrati za sponzorske ekipe, koje im plaćaju nastupe, pa ekipe gradskih četvrti i mjesnih odbora te registriranih klubova u glavni turnir ulaze prilično oslabljene i bez prevelikih izgleda da u glavnom turniru igraju neku bitniju ulogu. Tako su i Rakovčani ostali bez svojih ponajboljih igrača pa su bili primorani odustati od daljnjeg natjecanja.

Umjesto njih u seniorsku skupinu G uskočila je ekipa Caffe bara Leo Zlatarne Najo, koja je u prvoj utakmici današnjeg programa odigrala 1:1 sa Zrinskim iz Ozlja. U dvoboju grupe L također smo vidjeli remi. Općina Rakovica je vodila 2:1, ekipa Mijenjamo preokrenula na 3:2, a dvoboj je završio podjelom bodova 3:3. Gradska četvrt Luščić-Jamadol povela je 1:0 u ogledu skupine A protiv Ogulina, ali su Ogulinci na koncu slavili rezultatom 3:2.

Susret MNK Goli Vrh – Općina Rakovica je odgođen.

U veteranskom dijelu turnira ekipa RK Dubovac pobijedila je NK Vojnić ’95 rezultatom 3:0 i, obzirom u skupini D igraju samo tri ekipe, došla na prag prolaska u četvrtfinale. A u skupini C NK Zrinski Ozalj je sa 4:1 nadigrao ekipu Automat kluba Vulkan.

RASPORED UTAKMICA – subota, 4. siječnja
16:30 NK Duga Resa 1929 – Gradska četvrt Grabrik (seniori)
17:05 Caffe bar Kova & Caffe bar Casa – Caffe bar Pepper (veterani)
17:40 MNK Reful Rijeka – NK Croatia ’78 (seniori)
18:15 Općina Barilović – Caffe bar Picasso (veterani)
18:50 Caffe bar Kova & Caffe bar Casa – NK Radnik Karlovac (veterani)
19:25 MNK Reful Rijeka – Mjesni odbor Gornje Mrzlo Polje (seniori)

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu