Radio Mrežnica
RUKOMET Podijeli

Grbačićevim i Grčićevim ‘školarcima’ srebrne medalje na turnirima u Labinu i Gospiću

Borna Kovačić i Roko Pogačić proglašeni su najboljim igračima, a Karlo Car je izabran u najbolju petorku turnira u Gospiću.

Ekipe dječaka Škole rukometa Karlovac osvojile su proteklog vikenda srebrne medalje na turnirima u Labinu i Gospiću.

Na turniru ‘Dan rudara – Labinska republika 2020.’ nastupila je ekipa dječaka rođenih 2006. godine trenera Danijela Grbačića. U grupi je slavila nad domaćim Rudanom 13:8, Osijekom 15:10, riječkim Zametom 17:9 i Čavlima 11:7 i izborila plasman u polufinale. Potom je u borbi za finale nadigrala momčad Buja rezultatom 11:7, no u ogledu za naslov poražena je od ekipe Trsata rezultatom 12:10 i osvojila 2. mjesto.

Borna Kovačić iz karlovačke momčadi proglašen je najboljim igračem turnira.

Isti plasman ostvarili su i dječaci rođeni 2010. godine u Gospiću, na turniru u mini rukometu ‘Mali medo’. Mladi Karlovčani nastupili su s dvije ekipe, a zbog bolesti trenera Zlatka Grčića vodili su ih Goran Ivković i Dejan Tomljenović. Prva ekipa je u skupini pobijedila vršnjake Mini sunca 14:8, Gospića 15:9, Vodica 12:5 i Zadra III 21:0 i plasirala se u četvrtfinale, dok je druga nadigrala Arbu 12:6 i Vučiće 9:7, a izgubila od Zadra 15:3 i Maksimira Pastele I 24:2 te okončala natjecanje. Prva ekipa je potom u četvrtfinalu slavila nad Maksimirom Pastelom II 13:6, u polufinalu nad Primorskom školom rukometa 15:9, a u finalu je poražena od Korčule rezultatom 14:9.

Roko Pogačić iz karlovačke ekipe proglašen je najboljim igračem turnira, a Karlo Car izabran je u najbolju petorku.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More