Radio Mrežnica
OD DIVLJAČI Podijeli

Gulaš iz radionice TUŠ-a danas zamirisao Radićevom

Nakon što su ga skuhali, došao je red i da ga prodaju 🙂

Gulaš kojeg su pripremili učenici Trgovačko ugostiteljske škole iz Karlovca danas je zamirisao Radićevom ulicom. 

Kuhali su gulaš u kotlićima, praćeni budnim okom mentora, a namirnice su bile meso od divljači. Ovo današnje kuhanje dio je niza promotivnih aktivnosti o pripremi tradicionalnih jela i promocijama zanimanja.

 

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više