Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac TRADICIJA Podijeli

Gužva na Danima piva, najviše na slobodnom dijelu, ljudi željni druženja

Prostor Dana piva u centru bio je pun, osobito na slobodnom dijelu jer covid putovnica treba samo za koncertni dio

Brojni su pohodili otvorenje karlovačkih Dana piva, Promenada je bila puna, okupilo se starih i mladih koji su “milili” kroz centar Karlovca, a ovi potonji najviše su oduševljeni lunaparkom na prostoru kod Sokolskog.

Dane piva obilježava i  ugostiteljska ponuda, a gužve na tom, slobodnom dijelu podsjetile su na dobra stara vremena.

Večer je otvorio svojim nastupom Massimo, uslijedio je laserski show pa nastup Zabranjenog pušenja. Jedino za taj prostor ispred pozornice potrebna je covid potvrda pa su samo oni koji su je i imali, nalazili se unutar ograđenog. Ostatak je koncerte pratio izvana.

Kao zanimljivost, izdvojit ćemo da je tijekom nastupa Pušenja njihov frontmen dvaput se obratio onima s “galerije”, misleći valjda na one koji nemaju covid potvrde i nisu unutar ograđenog prostora. “Jeste to vi necijepljeni gore na galeriji, ‘oćete tako i pozorište gledat’ izolovano, dajte da dođemo do 70 % pa da normalno živimo” i “Vi s galerije, nadam se da ćete se sljedeći put cijepit’ i bit ođe s nama”.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini