Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Život IZGUBLJENA DOBIT Podijeli

Hanžel Gradu šalje prijedlog za nagodbu “težak” 45 milijuna kuna, sve zbog odugovlačenja oko zida. Ne pristanu li, stiže tužba

Sudski vještaci procijenili da je Hanžel izgubio toliko dobiti zbog dvogodišnjeg odugovlačenja gradske administracije s izdavanjem dozvola za projekt hotela na Korani.

Na adresu karlovačke Gradske uprave do kraja ovog mjeseca stići će prijedlog za nagodbu s Nikolom Hanželom težak minimalno 45 milijuna kuna.

Toliko su, naime, sudski vještaci procijenili da je Hanžel izgubio dobiti zbog dvogodišnjeg odugovlačenja gradske administracije s izdavanjem dozvola za projekt hotela na Korani.

Iznos će vjerojatno biti još i veći jer, kako nam je potvrdio sam Hanžel, još uvijek traje procjena za građevinski materijal koji je u u međuvremenu poskupio za 80 posto, pa će i izgradnja hotela, koja je trebala koštati oko 168 milijuna kuna, sada biti skuplja.

Nagodba je korak pred tužbu koja će, uvjerava nas Hanžel, svakako uslijediti ako se Grad neće htjeti nagoditi.

Zid gotovo do kraja ovog tjedna

Što se tiče zida, oba će biti završena ovaj tjedan.

-Jedan je mali koji pokriva veliki i faktički se neće ni vidjeti izvana, rekao je.

Nakon toga bit će zatražena građevinska dozvola za izgradnju hotela.

-Hoće li mi je dati ili neće ne znam jer ne znam kakva će biti politika u Gradu. Dalje nastavljam po svome kako sam i mislio, samo kasnim jedno dvije i pol godine. To je sve poskupilo, vidjet ćemo što će biti, ali bit će zanimljiva jesen, rekao je Hanžel za Radio Mrežnicu. (T.P.)

Pročitajte i ovo

KNJIŽEVNI KRUG KARLOVAC

Od 40 priča, najbolju je napisala Zagrepčanka Luna Tatjana Val