Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Karlovac RUŠENJE Podijeli

Hanžel uklonio dvije tende i fontanu kod Žitne: “Od mene Grad više nikad ništa neće dobiti”

Karlovački poduzetnik Nikola Hanžel ogorčen na gradsku vlast jer nije stala iza ugostitelja

“Na Hanžela i Lanu sada svi mogu zaboraviti, od mene više nitko u Karlovcu neće ništa dobiti”, poručio je karlovački poduzetnik Nikola Hanžel koji, nakon što je uklonio tende uz svoja dva ugostiteljsa objekata na Korani i u centru Karlovca, danas ruši i fontanu uz Žitnu kuću.

– To je Grad tako naredio odnosno Grad nije izdao dozvolu, a ovi harače po nama. Kome ovo smeta nije mi jasno, što se mene tiče nakon što ju maknem može biti svinjac jer u ovom gradu i treba biti svinjac. Ovaj grad nije zaslužio nešto lijepo. Od mene više nikad ni neće dobiti nešto lijepo. Gubim vrijeme i novce.

Hanžel je zbog tendi i fontane, kaže, platio kaznu od 70 tisuća kuna pod prijetnjom ‘globe’ od 300 tisuća kuna.

Hanžel više ne da ni lipe: Sve će to platiti HDZ i razne udruge

– To je jednostavno ubijanje ovog grada. Bandić je izdao tisuću dozvola za to u Zagrebu,  a naš Grad ne može nas desetak pokriti. Nije stao iza nas, kriv je Grad, a ne inspekcija ili su zajedno u talu, ali jedno je sigurno – ne vole ovaj grad.

A da on više ne voli gradsku vlast dokazat će vrlo brzo uskraćivanjem svojih obilatih donacija. Kaže da si je već sada spasio pola milijuna kuna.

– Više neće dobit nitko ništa, tako da će to sve platiti HDZ i razne udruge. Sad je dosta, uspjeli su me navući do kraja, ali sada u Karlovcu više nitko ne može dobiti niti jedne lipe. U to ne ulaze djeca, ali ova ostala banda mogu zaboraviti na Lanu i na Hanžela, rekao je Radio Mrežnici.

Pročitajte i ovo

INVESTICIJA

24 stana, poslovni prostor, kancelarije, parkiralište – u novoj zgradi u Krležinoj u Novom centru u Karlovcu