Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac RUŠENJE Podijeli

Hanžel uklonio dvije tende i fontanu kod Žitne: “Od mene Grad više nikad ništa neće dobiti”

Karlovački poduzetnik Nikola Hanžel ogorčen na gradsku vlast jer nije stala iza ugostitelja

“Na Hanžela i Lanu sada svi mogu zaboraviti, od mene više nitko u Karlovcu neće ništa dobiti”, poručio je karlovački poduzetnik Nikola Hanžel koji, nakon što je uklonio tende uz svoja dva ugostiteljsa objekata na Korani i u centru Karlovca, danas ruši i fontanu uz Žitnu kuću.

– To je Grad tako naredio odnosno Grad nije izdao dozvolu, a ovi harače po nama. Kome ovo smeta nije mi jasno, što se mene tiče nakon što ju maknem može biti svinjac jer u ovom gradu i treba biti svinjac. Ovaj grad nije zaslužio nešto lijepo. Od mene više nikad ni neće dobiti nešto lijepo. Gubim vrijeme i novce.

Hanžel je zbog tendi i fontane, kaže, platio kaznu od 70 tisuća kuna pod prijetnjom ‘globe’ od 300 tisuća kuna.

Hanžel više ne da ni lipe: Sve će to platiti HDZ i razne udruge

– To je jednostavno ubijanje ovog grada. Bandić je izdao tisuću dozvola za to u Zagrebu,  a naš Grad ne može nas desetak pokriti. Nije stao iza nas, kriv je Grad, a ne inspekcija ili su zajedno u talu, ali jedno je sigurno – ne vole ovaj grad.

A da on više ne voli gradsku vlast dokazat će vrlo brzo uskraćivanjem svojih obilatih donacija. Kaže da si je već sada spasio pola milijuna kuna.

– Više neće dobit nitko ništa, tako da će to sve platiti HDZ i razne udruge. Sad je dosta, uspjeli su me navući do kraja, ali sada u Karlovcu više nitko ne može dobiti niti jedne lipe. U to ne ulaze djeca, ali ova ostala banda mogu zaboraviti na Lanu i na Hanžela, rekao je Radio Mrežnici.

Pročitajte i ovo

KRLEŽOM PROTIV KORONE

Optimizam u doba korone iz Karlovca: Nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo… Bit će OK!