Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život REAGIRANJE Podijeli

HDZ Domovinskom pokretu: Ne uplićite nas u međusobne obračune

Kampanja za lokalne izbore odjednom je postala zanimljivija nego li se uopće moglo očekivati

Nakon što je Domovinski pokret optužio svoju sad već bivšu kandidatkinju za gradonačelnicu Karlovca da je u dosluhu s pojedincima iz HDZ-a, oglasili su se i iz ove stranke. Navode iz Domovinskog pokreta nazivaju neutemeljenima i od njih se ograđuju.

“Dužni smo reagirati na priopćenje glasnogovornice DP-a Karlovačke županije Jelene Laić u kojem između ostalog navodi sljedeće: Gospođa Stojkić cijelo vrijeme je bila u dosluhu s pojedincima iz HDZ-a što nas ne čudi jer dobro je znano gdje je zaposlena. Nadalje cijelo vrijeme bili smo pod pritiscima, napadima i ucjenama, a vezano za njen status u stranci i mjesto na listama.

HDZ vodi pozitivnu kampanju, ne tražite krivce kod nas

-Ovim putem želimo naglasiti da se ograđujemo od ovakvih neutemeljenih navoda, a isto tako ne želimo komentirati odnose unutar stranke Domovinski pokret. Također, molimo da nas ne upliću u međusobne obračune te da isti krivce ne traže u HDZ-u.

HDZ vodi pozitivnu kampanju okrenutu programu i projektima za što vjerujemo da će birači prepoznati.

HDZ je bio i ostao najjača stožerna stranka u Republici Hrvatskoj te ovim putem pozivamo birače da biraju ODGOVORNO”, poručuju iz karlovačkog HDZ-a.

Foto: Ilustracija/Kuća HDZ-a Karlovac/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini