Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini put k zacjeljivanju rana iz prošlosti Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Do kraja četvrte sezone 'Zadruge' ostalo je još manje od mjesec dana, a pobjednik će kući otići bogatiji za 50.000 eura, što je otprilike 375.000 kuna. Hrvati Paula i Fran još su u showu, a intimni su sve češće Fran i Paula se seksali u Zadruzi pa je tražila test za trudnoću...

Županija ZA ŽUPANICU Podijeli

HDZ-ova Furdek Hajdin predstavila program: Naša vizija je radost u srcu Hrvatske

Vjerujem u pobjedu, poručila je kandidatkinja HDZ-a za županicu

Da bi naša županija jednog dana bila ravnomjerno razvijena potrebno je nastaviti ulaganja u one krajeve koji gospodarski to nisu i koji i danas imaju vidljive ožiljke Domovinskog rata.

Poručila je to danas HDZ-ova kandidatkinja za županicu Martina Furdek Hajdin predstavljajući svoj program za lokalne izbore.

-Naša vizija je radost u srcu Hrvatske. Riječ radost u sebi imam RAD i OS pa kada govorimo o radosti onda govorimo o radu koji uspravlja, koji ostvaruje, koji nas čine kao pojedince i društvo, zdravima, jakima, snažnima i sposobnima. Upravo su radna mjesta i gospodarstvo ono na čemu je težište bilo u ovom prethodnom vremenu, a bit će i u buduće četiri godine.

Kvalitetna, brza i jednostavna usluga građanima pri izdavanju dozvola, rješavanju imovinsko – pravnih odnosa te financiranje EU projekata, ali i obrazovana radna snaga je ono što nudi gospodarstvenicima. Sve kako bi se povećala zaposlenost.

U turizmu su potrebne nove turističke atrakcije, javna turistička infrastruktura i kvalitetan smještaj.

-U budućnosti želimo isto tako, barem kroz pilote, a nadam se da će to postati i nešto što ćemo raditi redovito, učiniti naša sela i gradove pametnim područjima. Da bi naše usluge bile jednostavnije, da bi građanima bile i jeftinije i ekonomičnije, ali i kvalitetnije potrebna nam je i uređena zemlja, rekla je Furdek Hajdin uvjerena da su u proteklom razdoblju unijeli promjene u rad županije.

-Vjerujem da se rezultati tog rada vide, da je postignuta suradnja sa sve 22 jedinice lokalne zajednice bez obzira na politički predznak jer nam je bitno da se ravnomjerno razvijamo. Pozivam birače da izađu na izbore. Zahvaljujem svima koji su nam dali potpis za kandidacijske liste. Vjerujem u pobjedu na predstojećim izborima, zaključila je Furdek Hajdin.

Kandidatkinja za njenu zamjenicu je Vesna Hajsan Dolinar, a ovaj ženski dvojac zadnju godinu dana vodio je Karlovačku županiju nakon odlaska župana Jelića.

Pročitajte i ovo

BROJKE

20 pozitivnih u petak u Karlovačkoj županiji, u ogulinskoj i karlovačkoj bolnici 67 osoba zbog korone