Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija HVALA, HVALA Podijeli

HDZ-ovci iz Ozlja, Draganića i Barilovića za svoje projekte zahvaljuju Plenkovićevoj vladi i Karlovačkoj županiji

Država je u Karlovačku županiju uložila 2,5 milijardi kuna, a dio novca općinama i gradovima ide preko projekta 407 za 047

Četvero HDZ-ovaca, načelnik Draganića Stjepan Bencetić i predsjednica tamošnje stranačke organizacije Anica Domladovac, načelnik Barilovića Dražen Peraković i zamjenik gradonačelnice Ozlja Stjepan Basar, na zajedničkoj konferenciji za novinare zahvalili su Plenkovićevoj vladi i Karlovačkoj županiji.

Zahvala ide zbog 2,5 milijarde kuna koje su u pretekle četiri godine stigle za projekte, a među kojima su i oni u njihovim sredinama.

Ozalj pripremio još projekata teških 112 milijuna kuna

Tako je Basar rekao da je  od 2017. do 2019. godine u Ozlju ukupno investirano 92,3 milijuna kuna. Najveća investicija je most preko Kupe u Gornjem Pokupju s 53 milijuna kuna, a među najznačajnijima su izgradnja reciklažnog dvorišta, most u Tomašnici, proširenje vrtića, uređenje prometnica i slično.

-Za idući period imamo prijavljene projekte u ukupnom iznosu od 112 milijuna kuna, naglašava Basar.

U Draganiću je konačno završen nogostup prema Karlovcu. Etapa koja se gradila od 2017. bila je najduža i koštala je 13 milijuna kuna. Nakon tog projekta najvrednija je geodetska izmjera općine, košta 6 milijuna.

U Bariloviću završen vrtić, proširuje se škola, uređuje obala Korane

Čak 15 projekata vrijednih 50 milijuna kuna provodi se pak na području Općine Barilović. Izgrađen je dječji vrtić, proširuje se škola, uređuju turističkii sadržaji uz Koranu, obnavlja infrastruktura.

Iako ova općina povlači i europski novac, načelnik Dražen Peraković hvali Vladu i županiju.

– Ovi iznosi uokvireni su u 2,58 milijardi kuna koliko je Vlada RH uložila u Karlovačku županiju, a dio njih se nalazi i u projektu 407 za 047. Pred nama su izbori. Da bi imali kontinuitet svog ovakvog rada, da bi nastavili s ovim projetkima i nekim novim izazovima, pozivam birače da izišu na izbore. Potvrdimo ono što smo već mnogo puta, izaberimo ljude s lista Hrvatske demokratske zajednice, pozvao je Peraković.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo