Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija GDJE STE BILI? Podijeli

HDZ pita Bernardića i Komadinu: Gdje ste bili 4 godine i što bolje nudite od Plenkovićeve vlade

“Rejting samog HDZ-a veći je nego svih koalicijskih partnera Restart koalicije”

Gdje su bili sve ove četiri godine, pitaju se HDZ-ovci Karlovačke županije uoči današnjeg dolaska SDP-ovih Davora Bernardića i Zlatka Komadine u Karlovac.

Pressicu koju su održali u svom novom domu u Zvijezdi iskoristili su kako bi podsjetili na sve grijehe oporbe – uz  one SDP-a i Miroslava Škore…

Osim ispraznih fraza i neargumetniranih rasprava Bernardića kao političara i čovjeka potpuno diskreditiraju uvrede u javnom prostoru, naglasila je Jadranka Golubić.

– Uvrede nisu primjerene i nisu dio pozitivnog dijaloga niti u javnom niti u bilo kojem drugom prostoru pa se pitam može li takav čovjek i zaslužuje li biti premijer hrvatskih građana? Sigurno, ne, pita i odgovara Golubić.

Za Škoru Golubić kaže da je tijekom predsjedničke kampanje bio sjajan partner SDP-u.

Iako u HDZ-u kažu da SDP-ovog šefa u Karlovcu nije bilo 4 godine to ipak nije točno. Brnardić je Karlovac posjetio prije 3 mjeseca, neposredno prije pojave koronavirusa. Nakon toga bio je i u Ogulinu

– Sigurno nećemo dozvoliti da se taj povijesni trenutak ponovo dogodi. Podržati rasapom glasova na desnici jednog čovjeka koji se pojavio sada nakon četiri godine, jednog Davora Bernardića, sigurno nije naš cilj. Uvjerena sam da će to i građani prepoznati, dodaje Golubić.

HDZ će sam pobjediti. Za listu u VII. Izbornoj jedinici predloženo 14 imena

Vlada Andreja Plenkovića, naglasila je pak v.d. predsjednica županijskog HDZ-a Nada Murganić, u Karlovac i Karlovačku županiju dovela je programe vrijedne 2,5 milijarde kuna. Zato ona vjeruje u pobjedu Plenkovićeva tima.

-Karlovčani i građani Karlovačke županije pitajte i Bernardića i Komadinu: Gdje ste bili i što nam sada vi možete ponuditi, a da je bolje i više nego što je radila Vlada Andreja Plenkovića, poručila je Murganić.

Dodala je kako SDP-ovci dolaze svake četiri godine, samo pred izbore. Zanimaju je i koja će to SDP-ovci danas, kako je rekla, “lažna obećanja donijeti”.

Unutarstranački izbori u županijskom HDZ-u nisu se održali zbog koronavirusa, a sada su zbog parlamentarnih izbora odgođeni do daljnjega

Rejting samog HDZ-a, naglašava, veći je nego svih koalicijskih partnera Restart koalicije. HDZ će koalirati s onima koji nude projekte, koji žele dobro svojoj državi i koji  će znati biti potpora Vladi i premijeru Andreju Plenkoviću.

Ova stranka još nije sastavila liste za parlamentarne izbore. Ipak, na onoj za sedmu izbornu jedinicu bi se trebali naći i ljudi iz Karlovačke županije.  Županijska organizacija je predložila 14 imena. To su: Tomo Medved, Nada Murganić, Marija Jelkovac, Darko Stanković, Damir Mandić, Marin Svetić, Maja Grba Bujević, Tomislav Lipošćak, Stjepan Basar, Jadranka Golubić, Zlatko Grčić, dr. Davor Grdošić, Saša Gale i Karolina Šikljan.

Za sad nije poznato koliko će Karlovačka županija dobiti mjesta na listi.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo