Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Život HVALA, HVALA Podijeli

HDZ postizborno: Pobjeda na parlamentarnim izborima dobra uvertira za lokalne izbore

U HDZ-u zadovoljni rezultatom zahvalili biračima na povjerenju

Ovi rezultati su nada da ćemo biti jednako uspješni i na lokalnim izborima kako bi mogli nastaviti raditi na dobrobit svih građana.

Poručili su na današnjoj postizbornoj pressici u Karlovcu kandidati s liste HDZ-a u 7. Izbornoj jedinici. Zahvalili su biračima koji su im dali povjerenje za iduće četiri godine.

Ovdje su osvojili 6 mandata. U karlovačkoj županiji HDZ je pobijedio u svim gradovima i općinama osim u Kamanju i Plaškom. -I to za vrlo mali broj glasova, naglasila je buduća saborska zastupnica Nada Murganić.

Uz nju iz Karlovačke županije u Sabor ulazi i Tomo Medved, no kako je izgledno da će on i Tomislav Ćorić ući u vladu, u Sabor bi mogli još neki ovdašnji kandidati.

Izbori pokazali: SDP-ova vlast u Ogulinu je anomalija

Hoće li to biti Ogulinac Tomisav Lipošćak za sad se ne zna međutim on je danas bio posebno zadovoljan rezultatom ostvarenim u svom Ogulinu.

-HDZ je uvjerljivi pobjednik s više od 50 posto osvojenih glasova. To je još jedan dokaz da je HDZ u Ogulinu i ogulinskom bazenu najsnažnija politička opcija. I da je trenutni omjer snaga i u Ogulinu po pitanju gradske vlasti jedna anomalija. Nadamo se da ćemo je ispraviti na sljedećim lokalnim izborima.

HDZ uvjerljivo pobijedio i u Karlovcu

Uvjerljivo je HDZ pobijedio SDP i u Karlovcu. Omjer je 43,5 % naspram 24,5 % odnosno 4150 glasova je HDZ dobio više.

– Građani su pokazali da je HDZ jedina ozbiljna politička opcija koje je to u proteklom mandatu pokazala svojim radom, naglasila je Marija Jelkovac dodavši kako izvrstan rezultat planiraju ostvariti i na lokalnim izborima sljedeće godine.

Po prvi puta od 1992. HDZ je pobijedio i u dijelu Primorsko – goranske županije koja je u 7. izbornoj jedinici. Konačni cilj, naglasio je Tomislav Klarić, je preuzimanje Primorsko – goranske županije iduće godine.

Pročitajte i ovo

BUKA PO LJETI

Glazbeni ljetni kamp sutra u Ladvenjku