Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Županija PREDIZBORNO ZAGRIJAVANJE Podijeli

HDZ u Slunju ima kandidatkinju, Mirjanu Puškarić, za gradonačelnicu

Ako postane gradonačelnica prioriteti će joj biti povećanje zaposlenosti, razvoj poduzetničkih poljoprivrednih i turističkih potencijala, mladi i demografija te društveno socijalna osjetljivost

Po prvi puta jedna se žena u Slunju, k tome još i iz redova HDZ-a kandidira za gradonačelnicu na predstojećim lokalnim izborima.

Radi se o 44-godišnjoj inženjerki prometa i magistri ekonomije Mirjani Puškarić inače višegodišnjoj predsjednici slunjskog Crvenog križa.

-Dvadeset godina iskustva i znanja u vođenju projekata, ljudi, rada u kriznim situacijama i rada s međunarodnim institucijama, kao i u brojnim humanitarnim organizacijama, kvalitete su koje je prepoznala gradska organizacija predloživši ju za kandidatkinju, kažu u HDZ-u u kojem je dobila jednoglasnu podršku.

Ako postane gradonačelnica prioriteti će joj biti povećanje zaposlenosti, razvoj poduzetničkih poljoprivrednih i turističkih potencijala, mladi i demografija te društveno socijalna osjetljivost.

-Dragi sugrađani, dragi Slunjani, veselim se što ćemo zajedno raditi i stvarati za našu zajednicu i budućnost naših obitelji i djece. Nakon našeg teškog povijesnog i Domovinskim ratom opterećenog puta zaslužujemo stvarati sigurnije i kvalitetnije okruženje u kojem će naša djeca i mladi ovdje živjeti i raditi, poručuje sama Puškarić.

Foto: HDZ/Mirjana Puškarić druga s desna

Pročitajte i ovo

HDZ-OVI KANDIDATI

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi