Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Županija PRIOPĆENJE HDZ-a Podijeli

HDZ zidu kaže NE

“Ako Karlovac postaje grad slučaj onda je to zbog opozicije”

Danima nakon što je započelo masovno nezadovoljstvo Karlovčana zbog najave izgradnje zida na Korani oglasio se i ovdašnji HDZ.

U priopćenju kojeg potpisuju predsjednica gradske i predsjednik županijske organizacije Marija Jelkovac i Damir Jelić kažu kako “Hrvatska demokratska zajdnica podržava sve projekte koji su u domeni održivog razvoja”.

Zidu kažu “jasno NE”.

– Zakonski okvir ne dopušta njegovu izgradnju. Bez obzira na zakonski okvir stav Hrvatske demokratske zajednice jest da je zid nepotreban.

Hotelu kažu “jasno DA”.

– Hrvatska demokratska zajednica podržava sve projekte koji su u domeni održivog razvoja. Budući hotel Korana može se graditi kroz urbanističko – arhitektonski natječaj ili izgradnju replike starog hotela.

U HDZ-u kažu da je komunikacija s investitorima uvijek afirmativna.

– Hrvatska demokratska zajednica zalaže se za proaktivnost gradske uprave kao servis građaa gdje svako obećanje podrazumijeva zakonitost.

I na kraju, u HDZ-u tvrde da Karlovac nije grad slučaj.

– Ako Karlovac postaje grad slučaj onda to zbog opozicije koja politikanstvom stvara antiinvesticijsku klimu. Hrvatska demokratska zajednica zalaže se za održivi razvoj te za očuvanje ljepota naših rijeka, stoji na kraju priopćenja Jelkovac – Jelić.

Pročitajte i ovo

NEMA LABAVO

Od sutra 500 kuna kazne za nenošenje ili nepravilno nošenje maske, do 10 tisuća ako partijate doma mimo mjera