Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac DRUGI PUT Podijeli

Hladno pivo: Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati, ne želimo biti ničija zamjena

Iako su ih organizatori na svojoj službenoj stranici na Facebooku već uvrstili u program, Hladno pivo ipak ne planira svirati u Karlovcu

Ne samo Bajaga već ni Hladno pivo neće svirati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu. Barem je tako Hladno pivo objavilo na svojoj službenoj FB stranici iako ih je organizator već uvrstio u svoj novi program.

– Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo razbiti dileme i trileme oko toga: “Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!!”

Stoji to u postu objavljenom jutros oko 9 sati.

Podsjetimo, nakon što su organizatori prije dvadesetak dana najavili da će 3. rujna na Danima piva nastupati Bajaga jučer se doznalo, a i službeno potvrdilo da je Bajagin koncert otkazan te da će umjesto njega nastupati Hladno pivo. Štoviše, na službenoj FB stranici Dana piva jučer je osvanuo izmijenjeni popis izvođača na kojem se našlo i Hladno pivo 3. rujna. Grad je u svom komentaru na otkazivanje Bajaginog koncerta pokušao objasniti da se osluškivalo želje građana posebno hrvatskih branitelja i njihove inicijative da se izvođač promijeni, ali i da se radi o ” više elemenata” – tehničkih i financijskih razloga i zauzetosti izvođača.

Iako je organizator najavio svoje službeno obrazloženje ono do pisanja ove vijesti još uvijek nije stiglo pa i dalje ostaje nepoznato zbog čega najavaljeni Bajaga neće nastupiti, a sada i zašto se, također najavljeni, koncert Hladnog piva neće održati.

 

Pročitajte i ovo

ZIMSKE RADOSTI

Više od snijega u Gradu Karlovcu zabrinuti zbog mogućih poplava