Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija POLITIKA Podijeli

HNS aktivirao svoje podružnice u Ogulinu, Vojniću i Netretiću

Na mjesnim izborima u Netretiću dobili sedam svojih predstavnika u mjesnim odborima

HNS Karlovačke županije nastavlja s aktiviranjem svojih podružnica u Karlovačkoj županiji. U proteklih tjedan dana održali su izborne skupštine u Ogulinu, Vojniću i Netretiću.

U Ogulinu za predsjednika podružnice izabran je Darko Pribanić, a za potpredsjednike Darko Puškarić i Dario Puškarić. Uz njih izabrano je i 8 članova i članica Predsjedništva. U Vojniću za predsjednika je izabran Dragan Holovati, a za potpredsjednike Darko Josipović i Dalibor Javorski. Također uz njih je isto izabrano 8 članova i članica Predsjedništva.
Za predsjednika podružnice u Netretiću je izabran Nikola Matuzić, a za potpredsjednika Mihovil Borovac. Uz njih izabrano je 6 članova i članica Predsjedništva.

– Da rad HNS-a na terenu prepoznaju ne samo kvalitetni ljudi koji nam pristupaju svakodnevno, nego i ostali građani koji su na održanim izborima za Mjesne izbore u Općini Netretiću dali glasove HNS-ovim listama. HNS je u Netretiću izašao samostalno sa svojim listama i dobio sedam svojih predstavnika u mjesnim odborima. Ovim putem zahvaljujemo svim građanima koji su dali povjerenje HNS-u. Naši predstavnici u Mjesnim odborima borit će se za sve građane ravnopravno te će svojim idejama i djelima doprinijeti razvoju svojih mjesnih odbora, poručuju iz HNS-a.

Pročitajte i ovo

IZVJEŠTAJ

78 pozitivnih danas u Karlovačkoj županiji, dvojica muškaraca preminuli