Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Lana, poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se Nina' uskoro će postati majka. Glumica je od početka trudnoće bila tajanstvena oko spola bebe, ali kako se trudnoća sve više bliži kraju, odlučila je otkriti taj detalj Glumica Lana Gojak otkrila spol bebe: 'Pripreme za našu curicu' Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura

Županija POVRATAK KORIJENIMA Podijeli

HNS će imati kandidata za gradonačelnika Karlovca, a za župana službeno ne podržavaju niti jednog kandidata

HNS-ovcima je podršku došao dati i šef stranke Stjepan Čurjak

HNS neće imati kandidata za karlovačkog župana, ali će imati kandidata za gradonačelnika Karlovca, a ime će biti službeno poznato kroz tri dana. 

Svojim partnerima iz tzv. široke koalicije, jer HNS će upravo s takvom listom ići za županijsku skupštinu, prepustit će da sami podrže koga žele na županijskoj razini, najavio je predsjednik županijske organizacije stranke Zvonko Spudić. Tako se uz već poznatog kandidata HNS-a za gradonačelnika Duge Rese Dražena Benkovića, upravo ovih dana očekuje odabir onih koji će 16. svibnja od birača u gradovima i općinama Karlovačke županije tražiti glas u ime HNS-a.

Glavni motiv HNS-a danas je zapravo “povratak korijenima” i hrvatskom proljeću otprije 50 godina jer upravo na tim zasadima žele graditi stranku. Moderni liberali  spajaju danas narodnjaštvo i liberalne stavove, kazali su u HNS-u. Spudić je dodao i da je u fokusu ove stranke uvijek čovjek i nastojanje da Hrvatska bude zemlja jednakih šansi za sve građane. – HNS je skretao i lijevo i desno, uvijek s ciljem da idemo naprijed, a cilj je to opravdao, dodao je Spudić.

Stranka danas vodi umjerenu i građansku politiku zajedništva i rezultata, a karlovačke kolege došao je poduprijeti i predsjednik stranke Stjepan Čuraj. Umjerena i moderna država ono je što HNS želi, a sve u korist građana, dodao je Čurjak. Objasnio je da je moderni liberal danas i suverenist i to po pitanju prirodnih resursa, ali i vjernik koji priznaje pravo izbora, čovjek koji se zalaže za tržišnu ekonomiju i manju ulogu države koja bi trebala biti jeftinija. – Danas govoriti o podjelama na lijevo i desno je bespredmetno, toga nema više, živimo moderno, rekao je Čuraj.

Pročitajte i ovo

BROJKE

20 pozitivnih u petak u Karlovačkoj županiji, u ogulinskoj i karlovačkoj bolnici 67 osoba zbog korone