Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Županija "NAŠ PROJEKT" Podijeli

HNS je preuzeo odgovornost u obrazovanju, stavljamo stručnost na prvo mjesto

Obrazovanje je vraćeno struci, kažu HNS-ovci

Jedina smo stranka koja je preuzela odgovornost na sebe i to u osjetljivom području obrazovanja. Odabrali smo nestranačku osobu i prije svega stručnu za ministricu obrazovanja, a to je dokaz da nam je obrazovanje djece na prvom mjestu.

Škola za život i projekt reforme obrazovanja u 1. 5. i 7. razredu osnovne škole osjetit će i 53 đaka Osnovne škole Barilović i zbog toga smo izuzetno zadovoljni. Poručili su to danas HNS-ovci Karlovačke županije i njihov čelni čovjek Zvonko Spudić na presici posvećenoj upravo vrućoj temi – početku reforme našeg školstva koja je zaživjela početkom nove školske godine.

Prošlo je 13 mjeseci od prosvjednog skupa kad se tražilo bolje obrazovanje, a nakon 13 mjeseci imamo ga. – Djeca nisu lijeva ni desna, nego naša, ne želimo bubati, bile su tek neke od poruka, kaže Spudić.  Poruke županijskih HNS-ovaca nastavljaju se tako na nastup nihovog državnog šefa Ivana Vrdoljaka na samom početku školske godine.

– Vratili smo obrazovanje struci, uzbuđeni smo što imamo školstvo bez ideologije, a sve je počelo porukama i prosvjedima 1. lipnja prošle godine i porukama nakon toga – da se budućnost Hrvatske lomi na obrazovanju. Kako smo rekli, to smo i učinili. Podnijeli smo teške batine, posebno ja osobno. Nije bilo jednostavno, ali smo se vratili iskonskom bavljenju politikom, rekao je Vrdoljak, a njegove poruke sad osnažuju i organizacije s terena.

Uspije li reforma, HNS-ovci će biti još dičniji, ne uspije li – bar će se znati tko je kriv. 🙂

Pročitajte i ovo

POTPORA

Dugoreškim poduzetnicima šansa za bespovratna sredstva, a Grad pomaže sastankom