Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Županija IZBORI 2020. Podijeli

HNS-ov državni tajnik Uhlir u Dugoj Resi: Za energetsku obnovu kuća sufinanciranje od 60 do 100 %

HNS-ovci su održali motivacijski sastanak s članovima stranke u Dugoj Resi

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja raspisalo je danas natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a o tome je u Dugoj Resi govorio i HNS-ov državni tajnik i nositelj liste za VII. izbornu jedinicu Željko Uhlir.

-Uz sufinanciranje energetske obnove u iznosu od 60%, te čak 100% sufinanciranja za socijalno ugrožene skupine stanovništva, HNS kao nositelj programa u aktualnoj vladi nastoji što više pomoći svojim građanima i pružiti im dostojan život, rekao je u programu Radio Mrežnice.

Naglasio je ogroman doprinos Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja kao nositelja programa energetske obnove u Hrvatskoj te najavio značajne projekte koji će doprinijeti održivom razvoju Hrvatske.

Za nastavak projekata energetske obnove HNS traži još jedan mandat

HNS na ovim parlamentarnim izborima zato traži potporu građana.

– HNS je jedina stranka koja na ove parlamentarne izbore izlazi sa ljudima koji su se svojim radom i znanjem iskazali te koji će svojim radom i upornošću Hrvatsku voditi samo naprijed, putem održivog razvoja i dostojanstvenog života za sve građane. Zato sve građane pozivamo da svoj glas daju HNS-u, za stabilniju, slobodniju i sigurniju Hrvatsku jer Hrvatska se voli radom, poručeno je pak s dugoreškog motivacijskog sastanka HNS-a u gradskoj vijećnici.

Uz nositelja za 7. izbornu jedinicu Uhlira, sastanku su prisustvovali i još neki od kandidata s liste: Zvonko Spudić, Elvira Radočaj, Dubravka Vrbetić,  Josipa Urem i Dražen Benković.

Pročitajte i ovo

HDZ-OVI KANDIDATI

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi