Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac KAD EPIDEMIOLOZI MARŠIRAJU Podijeli

Ho, ho, ho: Karlovac odustao od dočeka, ali će imati glazbu s razglasa i ugostitelje do 1 iza ponoći

Muzike će biti do 20 sati, bit će i vatromet i ugostiteljski objekti do 1 ujutro

Grad Karlovac odustao je od dočeka Nove godine iako su učinili sve da bi se doček održao. Ali, nakon što su dobili upute Zavoda za javno zdravstvo – otkazali su ga.

Kažu da nisu u mogućnosti provesti preporuke, da im je zdravlje na prvom mjestu, pa onda nižu već poznate priče o odgovornosti, itd… Uglavnom, na Staru godinu, odnosno sutra, glazba će biti do 20 sati u Glazbenom paviljonu, a ugostiteljska ponuda do 1 ujutro. Bit će i vatrometa i glazbe s razglasa.

“Grad Karlovac uložio je sve napore kako bi se nakon dvije godine, na Karlovčanima omiljenom Glazbenom paviljonu, održao doček Nove godine. Međutim, nakon pristiglih uputa Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije primorani smo isti otkazati.

Ovoj odluci prethodi niz najnovijih preporuka koje nismo u mogućnosti provesti s obzirom na specifičnost lokacije.

Zdravlje naših građana na prvom je mjestu unatoč svim do sada uloženim naporima i želji da se održi organizirani doček Nove godine.

Gradska uprava i cijeli gradski sustav od samog početka pandemije izazvane koronavirusom sustavno i odgovorno provodi sve epidemiološke mjere s ciljem funkcioniranja sustava i očuvanja zdravlja sviju.

Sukladno tome u novogodišnjoj noći glazbeni program odvijat će se do 20 sati na Glazbenom paviljonu uz vokalne glazbene zvijezde Black&White, dok će ugostiteljska ponuda biti dostupna do 1:00 sat. U novu godinu ući ćemo s tradicionalnim novogodišnjim vatrometom uz prigodnu glazbu s razglasa.”

Pročitajte i ovo

LUDILO I ZABAVA

Maturijada u Karlovcu: Mladenačko ludilo i zabava kroz 170 naših fotki