Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Karlovac NA MORU, A DOMA Podijeli

Hostel Karlovac u Selcu hit za žitelje Karlovačke županije: Akcijama i dobrom cijenom privlače naše

Oko 2,3 milijuna kuna uloženo u obnovu soba te kuhinje

Karlovčani, ali i svi stanovnici Karlovačke županije u ovo “korona-ljeto” imaju novo top-odredište.

Tko će kome, ako ne svoj svome, pravilo je ovog turističkog ljeta, pa tako sve više Karlovčana, ali i žitelja cijele Karlovačke županije, za svoje morsko odredište bira Hostel Karlovac u Selcu.

Rezultat je to napora vodstva Hostela i potpunog preuređenja soba, koje su postale tzv. premium, objašnjava direktor Dario Smojver.
Premium sobe spadaju u rang pametnih hotelskih soba veličine do 20m2 s pripadajućom terasom. Sobe su opremljene po najvišim standardima i imaju klimu, grijanje, WI FI, Smart satelitski TV, mini bar, pametnu televiziju i besplatno parkirno mjesto. Financirane su sredstvima Grada Karlovca u visini od 513.000 kuna. Gostima su na raspolaganju tri Premium sobe koje imaju smještajni kapacitet 2+2. Uz navedene sobe Hostel Karlovac uložio je 1,8 milijuna kuna u rekonstrukciju kuhinje. Tako da gosti Premium soba uz vrhunski smještaj imaju i već tradicionalno kvalitetnu prehranu.
A sjajna je stvar što u Hostelu imaju super ponudu za žitelje naše županije. Puni pansion po cijeni od 220 kuna po osobi plus takse u standardnim sobama i 290 kuna plus takse u dvokrevetnim odnosno trokrevetnim premium sobama.

– Držim da su ovakve sobe bile nužne u strateškom razvoju Hostela Karlovac kao omiljenom odmaralištu žitelja Karlovačke županije i definitivno predstavljaju veliki kvalitetni iskorak glede smještaja i ukupne ponude. S obzirom na interes Premium sobe apsolutni su ovosezonski hit – mišljenja je Dario Smojver.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

LJEPŠE I SIGURNIJE

Okoliš Osnovne škole Dragojle Jarnević nastavlja se uređivati