Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac JOŠ MALO Podijeli

Hotel na Baniji bit će završen za tri mjeseca, imat će četiri zvjezdice i 32 sobe

Gosti će na raspolaganju imati i mini wellness

Četiri zvjezdice, 32 sobe, wellness bit će dio ekološkog butik hotela na Baniji, investicije teške 16 milijuna kuna čiji se završetak očekuje kroz tri mjeseca.

–  Ovo je jedna, u ovom trenutku od najvrijednijih investicija u turizam u gradu Karlovcu. Mislim da je svima jasno da je jedna ovakva investicija i ovakav hotel su nasušno potrebna za turizam grada Karlovca. Iskreno sam oduševljen i veličinom i kapacitetima objekta, ali i budućim planovima gospodina Hrastovčaka, naglasio je gradonačelnik Damir Mandić koji je danas sa suradnicima obišao gradilište hotela.

A vlasnik Tomislav Hrastovčak, direktor tvrtke Star turist nada se da uspjeti uloviti zadnji dio sezone rujna, testirati hotel, ljude i dobiti povratne informacije od gostiju.

Ovaj projekt je sufinanciran sredstvima europskih investicijskih i strukturnih fondova

– Mi ćemo se prisloniti onom valu turista koji prolaze kroz Karlovac, koji su tu prirodno i tradicionalno, a kroz ovu našu priču butika, posebnog dizajna, prirodnih materijala probat ćemo dovesti i neku drugu publiku dovesti.

Osim dvokrevetnih soba, od dodatnih sadržaja nudit će se mini wellness u kojem je jacuzzi, finska i turska sauna, relax room i masaža. Nudit će gostima i karlovačku okolicu  – izlete, vinske ceste, četiri rijeke…

Recepcija i glavni ulaz u hotel će biti s prednje strane, s Banije gdje je izgrađena replika kuće koja je nekad stajala na tom mjestu.

Pročitajte i ovo

O SOCIJALISTIČKIM SPOMENICIMA

Izložba “Na Kordunu spomenik do spomenika” od sutra u karlovačkoj Gradskoj knjižnici