Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Iako su tenzije među bračnim parom Božić sve napetije, naročito nakon što je Milijana svoga supruga nekoliko puta prevarila, čini se kako će 'pasti' pomirba kada je u pitanju Milojkova imovina Milijana se kaje i osjeća krivicu, a Milojko polako piše oporuku Iz raznih krajeva zemlje sakupilo se 110 ljudi koji su zajedno s Klarom, koja je i organizirala ovu ekološku akciju sakupljanja, čistili Jadransko podmorje Klara Ljubenko: Iz podmorja smo izvadili čak 20.000 boca, točnije 4800 kilograma plastike Nakon pet utakmica bez pobjede, West Bromwich je opet mjesto širokih osmijeha i sigurnog plova prema Premiershipu. Sjajna utakmica i trijumf 3-0 u Sheffieldu, Krovinoviću 69 minuta na travnjaku Bilić i Krovinović na korak su do Premier lige: Uh, to smo trebali Donald Trump je u ponedjeljak uspio ishoditi sudsku zabranu za objavu knjige njegove nećakinje Mary Trump “Too Much and Never Enough, How My Family Created the World's Most Dangerous Man”, no sud u New Yorku je u srijedu ipak dao zeleno svjetlo i donio odluku da izdavač smije objaviti knjigu, koja bi u knjižarama trebala biti 28. srpnja. Međutim, situacija nije tako jednostavna, jer knjiga možda na kraju neće ugledati svjetlo dana, jer su Mary Trump i njen stric još 2001. potpisali ugovor o tajnosti, nakon što su postigli dogovor o obiteljskom nasljedstvu. Tim ugovorom se u srijedu bavio i sud u New Yorku, koji pak tvrdi da bi ugovor između njih mogao biti nevažeći, jer je Trump u međuvremenu postao predsjednik. Sud je odlučio da izdavač ne može trpiti štetu radi tog ugovora, te su odredili da može nastaviti s pripremom knjige za objavu. Knjiga je inače najavljena kao ultimativna biografija obitelji Trump, koja otkriva pravu noćnu moru trauma, destruktivnih veza i odnosa, zlostavljanja, te kako je Donald Trump postao čovjek koji danas prijeti svjetskom miru, zdravstvu i ekonomskoj sigurnosti. Sud ipak odobrio objavljivanje knjige Trumpove nećakinje o svim obiteljskim tajnama

Županija HRVATSKI MUČENICI Podijeli

Hrnetić obilježava Dan hrvatskih mučenika, a sjetit će se i pukovnika Perisa

Danas počinje trodnevnica, središnje misno slavlje u nedjelju

Hrnetić ovog vikenda slavi Dan hrvatskih mučenika i to na obljetnicu posvete prve crkve u Hrvatskoj posvećene upravo hrvatskim mučenicima.

Već danas počinje trodnevnica od 18 sati koju predvodi velečasni Tihomir Ciglar.
Sutra na blagdan Uzvišenja svetog Križa misa je u isto vrijeme, a sutra će se u Hrnetiću obilježiti i 25. obljetnica pogibije pukovnika Miroslava Perisa.

U subotu, na spomendan Žalosne Gospe također je misa u kojoj će se moliti za blagoslov nove školske godine. Okupljanje i ispovijed počinju u 17 sati, a misa u 18 sati. Trodnevna duhovna priprava sadržavat će i pobožnost klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Središnje slavlje u Hrnetiću je u nedjelju u 10 i 30 sati u crkvi Hrvatskih mučenika, a predvodit će ga monsinjor Ferdinand Vražić.

Pročitajte i ovo

POČELA REALIZACIJA

Regionalni centar kompetnenosti u Karlovcu bit će završen 2023., projekt službeno započeo sa strojarstvom