Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac ODGOVOR Podijeli

Hrvatske vode: Materijal odložen na livadu uz Kupu je privremeno odložen, bit će trajno zbrinut

Radove izvodi sarajevska tvrtka i odgovorna je za sanaciju gradilišta

Materijal koji je odložen na livadu uz rijeku Kupu je privremeno odložen do trajnog zbrinjavanja i bit će trajno odloženo na komunalne deponije.

Parcela će biti očišćena i neće se koristiti za bilo kakva odlaganja. Ovo je najvažniji dio odgovora iz Grada Karlovca nakon upita Radio Mrežnice i brojnih pitanja mještana Velike Jelse zašto se asfaltni otpad s dionice ceste od pivovare prema Stativama odlaže na livadu uz rijeku Kupu, a potom zasipava zemljom.

Podsjetimo, Radio Mrežnici obratili su se mještani Velike Jelse u čudu i nevjerici pitajući se zašto se asfaltni otpad odlaže na takvo mjesto. U Gradu Karlovcu na naš upit odgovaraju da su nositelj realizacije projekt i glavni investitor Hrvatske ceste, a izvođač radova sarajevska tvrtka Euro asfalt. Ta je tvrtka i odgovorna za sanaciju gradilišta, kažu u gradskoj vlasti. Potvrđuju da su dobili dojavu građana i da su odmah reagirali. -Materijal koji je odložen tamo je privremeno odložen do trajnog zbirnjavanja. Sami ste upoznati da dio frezanog materijala se koristi za zasipavanje kolektora. Sve što je privremeno odloženo a otpad je, bit će trajno odloženo na komunalne deponije. Parcela će biti očišćena i neće se koristiti za bilo kakva odlaganja, odgovorili su Gradu iz Hrvatskih voda.

 

Pročitajte i ovo

SVE DOZVOLJENO

Karlovac drugi u Hrvatskoj dobio trgovinu kanabis proizvoda