Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Županija PONUĐEN SPORAZUM Podijeli

Hrvatske vode otkupljuju 51 česticu za nasip uz Koranu i Mrežnicu, vlasnike pozivaju da se što prije jave

Oni koji se ne jave na vrijeme bit će izvlašteni, a oni koji se jave bit će isplaćeni

Hrvatske vode vlasnicima 51 čestice u zoni gradnje nasipa uz Koranu i Mrežnicu i regulaciju potoka Sajevac ponudile su isplatu naknade za njihova zemljišta.

Ukoliko sporazumno rješavanje imovinsko – pravnih odnosa ne uspije tj. ako se do ovog četvrtka vlasnici ne jave Uredu državne uprave u Karlovcu i prihvate ponudu, bit će izvlašteni. Hrvatske vode, naime, namjeravaju pokrenuti postupak potpunog izvlaštenja pred Uredom državne uprave u Karlovačkoj županiji ukoliko posao ne uspiju završiti sporazumno.

– Pozivaju se vlasnici/suvlasnici nekretnina koje se nalaze u zoni obuhvata da se po primitku elaborata procjene od strane Ureda državne uprave u Karlovcu jave radi sporazumnog rješavanja imovinsko pravnih odnosa, odnosno sklapanja kupoprodajnih ugovora. Ponudu su Hrvatske vode objavile na web stranici www.voda.hr. Zainteresirani vlasnici/suvlasnici mogu se radi sporazumnog sklapanja kupoprodajnog ugovora javiti na broj telefona 01 4636 828 ili 01 4636819, stoji u priopćenju Hrvatskih voda.

A ponude za otkup se kreću od najmanje 174 kune za 6 kvadrata zemlje do najviše 83.076 kune za 2796 četvornih metara zemljišta.

Pročitajte i ovo

PREVENCIJA

Stiglo još 690 doza cjepiva za zdravstvene djelatnike. Masovno cijepljenje u veljači