Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  28C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Karlovac ZBOG IZGRADNJE NASIPA Podijeli

Hrvatske vode ponudile naknadu vlasnicima nekretnina na lijevoj obali kupe od Selca do Rečice

Svi zainteresirani za otkup pozvani su 29. i 30. kolovoza u prostorije Mjesnog odbora Pokupska Dolina u Donjem Mekušju

Hrvatske vode objavile su ponudu vlasnicima i suvlasnicima nekretnina i zemljišta na lijevoj obali Kupe od Selca do Rečice. Ponuda je otvorena osam dana pa pozivaju sve zainteresirane da im se jave.

– Pozivaju se vlasnici/suvlasnici nekretnina koje se nalaze u zoni obuhvata da se, po primitku elaborata procjene od strane Ureda državne uprave u Karlovcu, jave radi sporazumnog rješavanja imovinsko pravnih odnosa, odnosno sklapanja kupoprodajnih ugovora. Ponudu su Hrvatske vode objavile na web stranici www.voda.hr i otvorena je 8 dana.

Otkupom zemljišta započelo rješavaju se imovinsko pravni odnosi za  gradnju lijevoobalnog nasipa Kupe od Selca do Rečice

Pozivaju i sve  zainteresirane vlasnike ili suvlasnike da 29. i 30. kolovoza od 9 do 15.30 sati dođu u prostorije Mjesnog odbora Pokupska Dolina u Karlovcu, Donje Mekušje 33, također vezano za otkup nekretnina i sklapanje kupoprodajnih ugovora.

Zainteresirani vlasnici/suvlasnici mogu se radi sporazumnog sklapanja kupoprodajnog ugovora javiti na broj telefona 01 6307-562, Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220, 10 000 Zagreb, odnosno na e-mail adresu sasa.sokac@voda.hr, iva.saravanja@voda.hr i natasarahela.borovcek@voda.hr.

Foto: Ilustracija/Donje Mekušje, arhiva RM

Pročitajte i ovo

U GRADSKOJ KNJIŽNICI DO 21.8.

Izložen pobjednički rad za vojarnu Luščić: Nismo isključili mogućnost za vrtić i školu