Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac OTKUP ZEMLJIŠTA Podijeli

Hrvatske vode pozivaju vlasnike zemljišta u Donje Mekušje – nude otkup po tržišnoj vrijednosti za budući nasip

Ponuda je otvorena 8 dana, zainteresirani mogu u četvrtak i petak ugovor sklopiti prostorijama Mjesnog odbora Pokupska Dolina

Hrvatske vode pozivaju vlasnike i suvlasnike zemljišta koje se nalazi u obuhvatu projekta budućeg lijevoobalnog nasipa Kupe od Selca do Rečice da se jave kako bi sklopili kupoprodajne ugovore.

Vlasnicima i suvlasnicima nude isplatu tržišne naknade. Ponuda je objavljena na internetskoj stranici Hrvatskih voda i otvorena je osam (8) dana.

– Pozivaju se vlasnici/suvlasnici nekretnina koje se nalaze u zoni obuhvata da se po primitku elaborata procjene od strane Ureda državne uprave u Karlovcu jave radi sporazumnog rješavanja imovinsko pravnih odnosa, odnosno sklapanja kupoprodajnih ugovora. Zainteresirani vlasnici/suvlasnici mogu se radi sporazumnog sklapanja kupoprodajnog ugovora javiti na broj telefona 01 6307-562, Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220, 10 000 Zagreb, odnosno na mail adrese: katarina.bencetic@voda.hr; katarina.gasparovic@voda.hr; katarina.tadijanovic@voda.hr; monika.lorkovic@voda.hr. Ili, mogu 26. i 27. rujna od 9 do 15.30  sati doći u prostorije Mjesnog odbora Pokupska Dolina, u Karlovcu, Donje Mekušje 33, vezano za otkup nekretnina  i sklapanje kupoprodajnih ugovora.

Foto Ilustracija /Arhiva RM

Pročitajte i ovo

POČETAK KAMPANJE

HDZ reagira na karlovačku oporbu: Nastavljamo osluškivati mišljenja građana, oni ih i imaju za razliku od oporbe