Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija ZLATNA KUNA Podijeli

HS Produkt, Bukva commercium i INP Croatia dobitnici ovogodišnje Zlatne kune: Tajna uspjeha je u kontinuiranom radu

Među malima najbolji INP Croatia, Bukva među srednjima, a sada već tradicionalno, HS najbolje veliko poduzeće

Dobitnici ovogodišnje Zlatne kune su HS Produkt, Bukva commercium i INP Croatia.

Uz to što je proglašena najboljom karlovačkom tvrtkom, jedna je to i on najboljih hrvatskih, pa tako ne čudi činjenica da je HS Produkt još jednom osvojio Zlatnu kunu u kategoriji velikih poduzeća.

– Još jedna Zlatna kuna. To je definitivno nastavak i pokazuje naš kontinuitet. Pokazatelj je to da dobro radimo i da to u velikom dijelu i ostvarujemo. Zadovoljni smo zbog toga i to u velikom dijelu znači osiguranje radnih mjesta, rada i daljnjeg razvoja, kazao je ispred HS-a Željko Pavlin i dodao kako je to zasigurno zalog za budućnost.

Na dobrom putu našla se i tvrtka Bukva commercium koja je Zlatnu kunu osvojila u kategoriji srednjih poduzeća. Riječ je o tvrtki koja se bavi preradom i proizvodnjom drva, a ove godine to im je već druga nagrada.

– Za nas je to velika čast. Ove godine to nam je već drugo priznanje, prije toga smo dobili Zlatni ključ kao najbolji izvoznik za Egipat ove i prošle godine, istaknuo je predsjednik tvrtke Rade Maravić.

Perjanice karlovačkog gospodarstva

Postoje tek 4 godine, a već su u kategoriji malih poduzeća odnijeli svoju prvu Zlatnu kunu. Tvrtka INP Croatia bavi se inženjeringom u području energetskih i industrijskih postrojenja, a njihovu kvalitetu najbolje potvrđuje njihov popis klijenata, koji je pretežito međunarodnog sastava.

– Za nas je ovo velika čast, pogotovo u ovako kratkom vremenu postojanja. Mi se još razvijamo, tražimo svoje mjesto na tržištu, pokušavamo što bolje iskoristiti postojeće resurse, ali na ovo smo izrazito ponosni, naglasio je predsjednik tvrtke Marijan Petrunić.

Predsjednik Županijske gospodarske komore, Zlatko Kuzman, kazao je kako su u Karlovačkoj županiji gospodarski pokazatelji zapravo poprilično dobri, što su pokazale i nagrađivane tvrtke.

– Ove naše uspješne kompanije garancija su da se neće dogoditi veliki šokovi. Mi imamo perjanice našeg karlovačkog gospodarstva sa dobrim poslovanjem, zaključio je.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

DOČEKALI

Počeli radovi u Presvetom Trojstvu: Crkvi konstrukcijsko ojačanje, zvoniku nova lukovica, obnova i Franjevačkom samostanu; Izvođaču radova rok od 6 mjeseci prekratak