Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Hrvatska STANDARD KVALITETE Podijeli

HS Produkt dobio AQAP certifikat. Banožić: Dokaz da ste proizvodima na vrhu svjetskog tržišta

vrtka koja posjeduje AQAP svojim proizvodima, uslugama i drugim segmentima poslovanja udovoljava NATO-ovim i hrvatskim vojnim standardima

Ministar obrane Republike Hrvatske Mario Banožić danas je predstavnicima tvrtke HS Produkt d.o.o. uručio AQAP (Allied Quality Assurance Publications) certifikat.

-Ovaj certifikat je dokaz da ste hrvatska tvrtka koja je sa svojim proizvodima na samom vrhu svjetskog tržišta, no takav status imate samo zahvaljujući predanom radu, izraženom razvojnom i inovacijskom tempu, rekao je Banožić.

HS je naime uspješno okončao postupak uvođenja sustava upravljanja kvalitetom sukladno AQAP normi. Tvrtka koja posjeduje certifikat AQAP svojim proizvodima, uslugama i drugim segmentima poslovanja udovoljava NATO-ovim i hrvatskim vojnim standardima kvalitete.

-Vaš rad je dokaz vaše kvalitete i drago mi je da koristimo vaše proizvode. Nadam se da ćemo kroz Dugoročni plan razvoja Oružanih snaga nastaviti našu suradnju i jačati našu vojsku, poručio je načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj. Istaknuo je kako bez jake obrambene industrije nema ni jake vojske.

Predsjednik uprave tvrtke HS Produkt d.o.o., Željko Pavlin rekao je kako je tvrtka upravo zahvaljujući dobroj suradnji s Ministarstvom obrane dobila AQAP certifikat.

-Naše matično ministarstvo je Ministarstvo obrane i suradnja nam je uvijek bila na visokoj razini, a takva će nadam se biti i u budućnosti. Želja nam je uključiti se u projekte i pomoći ne samo u realizaciji nego i u plasmanu proizvoda kako za svoje potrebe tako i za potrebe postojećih, ali i budućih korisnika naših proizvoda,  istaknuo je Pavlin.

Pročitajte i ovo

NAPETO

I danas vruće, no ipak najavljuju pljuskove i grmljavinu