Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život HSP PORUČUJE Podijeli

HSP “opleo” po oporbi zbog imena Koranskog mosta, ali i osudio kadroviranja u gradu i županiji

Kadroviranja u Inkasatoru, Vodovodu, Mladosti te u županiji također zasmetala pravašima

HSP Karlovačke županije “opleo” je danas po dijelu karlovačke oporbe zbog “ometanja imenovanja mosta na Korani”, potom osudio najnovija politička kadroviranja u tri gradske tvrtke – Vodovodu, Inkasatoru i Mladosti, ali i Županiji navevši podružnicu Hrvatskih cesta, te smjene u bolnici. Uz to, žele konačno rješenje vojarne Luščić i pozivaju da se s Rimcem nađe rješenje.

-HSP Karlovačke županije najoštrije osuđuje najnovija nastojanja dijelova karlovačke oporbe, kod ometanja imenovanja mosta na Korani, po specijalnoj postrojbi MUP-a RH „GROM“ , kao jednog od simbola obrane Karlovca, od srbočetničkog agresora, relativizaciju Domovinskog rata, i nesretne i nespretne ratne događaje na spomenutom mostu, zlouporabom hrvatske demokracije, sudeći po izjavama na gradskom vijeću, u karlovačkim medijima, na društvenim mrežama, u glasilu Srpskog narodnog vijeća „Novosti“, te koristiti iste u političke svrhe i na njima graditi agendu (program).
HSP će i nadalje, kao jedina istinska domoljubna hrvatska stranka, ustrajati u borbi protiv kriminalizacije Domovinskog rata i izjednačavanja sa agresorskom stranom, što neki u Karlovcu čine, te jasno i nedvosmisleno ukazivati čija je borba bila pravedna, obrambena i oslobodilačka, a čija osvajačka, zločinačka i agresorska.
HSP Karlovačke županije, također osuđuje najnovija politička kadroviranja u gradu Karlovcu (Inkasator, Vodovod, Mladost), Karlovačkoj županiji ( Podružnica hrvatskih cesta) i karlovačkoj bolnici (nepotrebne i neodgovorne smjene Horvata, Koraća, Jančića i dr.), te se zalaže za imenovanje stručnjaka a ne uhljeba i poslušnika.
HSP, traži i zahtjeva da se časno i odgovorno pristupi konačnom rješenju prostora bivše vojarne na Luščiću, te da se sa gospodinom Rimcem iznađe rješenje, budući da je isti pokazao zainteresiranost za taj prostor u svojim poduzetničkim pothvatima, navode u priopćenju.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukavina i trenerica Rašić složni: Idemo u Veliku Goricu bez pritiska i nadamo se dobrom rezultatu