Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac ZA DIZALA Podijeli

HSU: Zgrade koje nemaju, a žele dizalo neka nam se što prije jave

Za financiranje ovoga projekta se planira osigurati 85 posto EU novca

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) u Karlovcu je pozvala sve predstavnike suvlasnika stambenih zgrada s četiri i više katova, a žele ugradnju dizala da im se jave.

HSU, naime, potiče ugradnju dizala u višekatne stambene zgrade koje nemaju dizala, a projektom koji je neovisan o projektima energetske obnove zgrada, obuhvatilo bi se one koje imau prizemlje plus tri kata i više.

– Radi se korisnoj inicijativi, osobito za sve stanare ovih zgrada koji su starije životne dobi, a potrebno je prikupiti potpise stanara tih zgrada i njihovih predstavnika kako bi počeli realizaciju ovoga projekta. Financiranje ovoga projekta se planira putem sredstava EU u dijelu od 85% cjelokupne cijene koštanja nabavke i ugradnje dizala u tim stambenim zgradama, pojašnjavaju iz HSU-a.

Zato pozivaju predstavnike stanara koji žele dizala da dođu što prije u HSU, Mažuranićeva obala 6 u Karlovcu svakog ponedjeljka, srijede ili petka od 9 do 12 sati po pripremljene obrasce za potpise suvlasnika stanova i tim stambenim zgradama.

Pročitajte i ovo

MALO PO MALO

Nastavlja se sanacija klizišta u Karlovcu, završena u Gornjim Stativama