Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija NEKOME PRILIKA Podijeli

HZMO rasprodaje nekretnine, među 64 stana i po dva u Karlovcu i Dugoj Resi

Ponude za stanove očekuju se do 28. siječnja

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje do 22. siječnja ima otvoren natječaj za prodaju čak 64 stana u svom vlasništvu na području cijele Hrvatske. Među njima su i četiri stana u Karlovačkoj županiji.

Točnije mirovinsko prodaje dva stana u Karlovcu i dva u Dugoj Resi. Radi se o garsonijerama. Najveći je stan u potkrovlju zgrade u Strohalovoj ulici na Baniji od 35 kvadrata. To je ujedno i najjeftiniji stan jer početna cijena mu je tek 53.300 kuna.

Na sedmom katu u Grabriku prodaje se i neetažirani stan od 34 kvadrata po početnoj cijeni od 166.000 kuna. Dva stana u Dugoj Resi nalaze se na Trgu hrvatskih mučenika 16 i 17. Imaju tek 25,5 odnosno 20,6 kvadrata, a cijena im je od 59.000 do 59.500 kuna.

Rok za razgledavanje stanova je prošao, a iz Zavoda za mirovinsko osiguranje ističu da se stanovi prodaju u zatečenom stanju prema principu viđeno – kupljeno.

Da bi se sudjelovalo na ovom natječaju potrebno je platiti 10 posto jamčevine i ponuditi svoju cijenu do 22. siječnja. Otvaranje ponuda je 28. siječnja u sjedištu HZMO-a u Zagrebu. Cjeloviti natječaj pogledajte OVDJE.

Pročitajte i ovo

SVI SRETNI

Počinje “napad” na glavnu prometnicu između Karlovca i Duge Rese: GMP u radovima do turističke sezone, semafori spremni, očekujte gužve