Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život SVEČANO OTVOREN Podijeli

I Cetingrad dobio Dječji vrtić u školi. Polazi ga 14 mališana

To je veliki doprinos lokalnim sredinama koje do sada nisu imale mogućnost organiziranog zbrinjavanja i skrbi za predškolsku djecu

Još jedan “školski” vrtić danas je svečano otvoren u osnovnoj školi Cetingrad. Dječji vrtić Cetingrad za sad pohađa 14 mališana.

Karlovačka županija je u uređenje ovog prostora uložila 400 tisuća kuna dok je Ministasrstvo znanosti i obrazovanja za uređenje kuhinje pri školi izdvojilo 100 tisuća kuna.

-Ovo je još jedan u nizu dječjih vrtića koji se otvara pri školama te se na taj način smanjuju troškovi njihovog rada jer se koristi prostor i resursi škola. S druge strane je to veliki doprinos lokalnim sredinama koje do sada nisu imale mogućnost organiziranog zbrinjavanja i skrbi za predškolsku djecu, rekla je dožupanica Vesna Hajsan Dolinar. Dodala je kako će ova mjera sigurno doprinijeti kvaliteti života, smanjenju troškova roditeljima te u konačnici demografskom oporavku prostora Karlovačke županije.

Za potrebe Dječjeg vrtića Cetingrad županija je darovala 20 romobila, zaštitnih kaciga i štitnika za djecu te set dječjih igračaka.

Pročitajte i ovo

HO, HO, HO

Novogodišnji duh još u okićenoj Dugoj Resi