Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo! Atraktivna plavuša koju zovu 'Vruća Sneki'  na slavlju je angažirala Rozgu da zabavlja uzvanike. Dobro raspoložena Snežana pjevala je s Rozgom i sve dokumentirala na svom Instagram profilu Prije samo mjesec dana supruga Milana Borjana pjevala i slavila 40. rođendan uz Jelenu Rozgu

Karlovac GLASOVI GRAĐANA Podijeli

I ove godine birat će se najljepši adventski izlog u Karlovcu

Za njima najljepši izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca

TZ grada Karlovca je već tradicionalno objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 11. prosinca 2022.

Za njima najljepši izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca 2022.
Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno do 31. prosinca 2022.
Za najljepše izloge po izboru građana priznanja kao i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljeni u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“, 30. prosinca 2022., u Glazbenom paviljonu.
Ovim putem pozivamo sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu s ciljem promocije i prepoznatljivosti Karlovca kao adventske destinacije.
Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovc te na FB stranici Visit Karlovac.

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda