Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE Podijeli

I u Karlovcu 1. nacionalna turneja “Dobra energija”: Iskoristite besplatne savjete o solarnim panelima

Bit će potpisana Deklaracija o dobroj energiji

Karlovac će ove srijede, 9. rujna, biti domaćin prve nacionalne turneje Dobra energija kojoj je cilj pružiti podršku gradovima i njihovim građanima u realizaciji projekata korištenja obnovljivih izvora energije.

Karlovac postaje jedan od pionira borbe protiv klimatskih promjena

Turneju organizira Zelena energetska zadruga u suradnji s predstavnicima grada, a tom prilikom bit će potpisana i Deklaracija o dobroj energiji kojom će Grad Karlovac postati jedan od pionira energetske tranzicije i borbe protiv klimatskih promjena.

Turneja Dobra energija održava se u sklopu projekata Akcelerator za gradove i 1.000 sunčanih krovova financiranih od  EIT Climate KIC-a, projekta AgroBioHeat financiranog iz EU programa Obzor 2020 te Programa Ruralnog razvoja sufinanciranog sredstvima Europske unije

Zelena energetska zadruga građanima nudi besplatno rješenje za realizaciju sunčanih elektrana na krovovima obiteljskih kuća. Rješenje koje nudi je neovisno od državnih poticaja, a građanima osigurava pristup povoljnoj i kvalitetnoj opremi, uz kontinuiranu podršku i pristup informacijama.

-Vodimo građane kroz cijeli proces realizacije sunčane elektrane na krovu njihove kuće. Pozivamo ih da nas posjete na štandu ispred Kauflanda od 11 do 14 i pitaju sve što ih o tome zanima, pozvala je Hajdana Rukavina, voditeljica turneje Dobra energija.

Turneja Dobra energija krenula je 7. rujna iz Varaždina, nakon čega slijede Vrbovec, Karlovac, Velika Gorica, Križevci, Jastrebarsko, Poreč, Pazin, Rovinj te će završiti 18. rujna u Puli.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

NIJE DOBRO

Još 20 novooboljelih u Karlovcu. Većina povezana s crkvenim zborom