Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život JA TE ZNADOH Podijeli

I u Karlovcu počela molitvena kampanja za zaštitu nerođenih

“Ove korizme utječemo se svetom Josipu, da ohrabri i bdije nad muškarcima”

Pred karlovačkom bolnicom započela je molitvena kampanja „40 dana za život“ posvećena zaštiti života i nerođene djece.

Početkom korizme počinje sad već tradicionalno i ova akcija koja okuplja vjernike koji kroz bdijenje pred bolnicama gdje se obavljaju pobačaji, mole i poste za obraćenje očeva i majki te medicinskog osoblja. Svojim prisustvom žele poručiti svakome tko direktno ili indirektno sudjeluje u pobačaju da nema onoga grijeha koji Bog ne može oprostiti. Moli se s ljubavlju i poštovanjem prema svakoj osobi, u poniznosti i miroljubivo.

Peta je ovo godina kako se našoj zemlji odvijaju molitvena bdijenja, a vjernici nude moralnu, duhovnu i materijalnu pomoć svakoj majci koja im se obrati.

Karlovac je tako među 35 gradova u Hrvatskoj u kojima se akcija održava svakog dana od 9 do 17 sati. Nebeski zaštitnik kampanje je sveti Josip, a ove korizme pozivamo sve da budu hrabri za: nerođenu djecu, majke i očeve, medicinsko osoblje, sve ranjene pobačajem, poručuju iz kampanje čije je geslo “Odvaži se i budi hrabar”.

Ova inicijativa je i odgovor na molitvu svetog Ivana Pavla II:
“Narod koji ubija vlastitu djecu, nema budućnosti… Patnja nevinih, nerođenih, odredit će sudbinu svijeta… Žurno je potrebna jedna velika, svjetska molitva za nerođenu djecu!”.

 

Pročitajte i ovo

Broj oboljelih od jučer u Hrvatskoj porastao na 790