Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

‘Ideja je bila da turnir obogatimo i vratimo ga onima koji su ga i pokrenuli’

Prva nagrada kod seniora je 20.000, a kod veterana 8.000 kuna. Dio prihoda od prodanih ulaznica NSKŽ će donirati Udruzi Zvončići.

KARLOVAC – Ideja u povodu jubilarnog 50. izdanja karlovačkog malonogometnog turnira bila je da ga obogatimo i vratimo onima koji su ga i pokrenuli, a to su tada bile mjesne zajednice – istaknuo je Dario Mrzljak, predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije, uz tvrtku Mladost i Grad Karlovac, suorganizator ovogodišnjeg natjecanja.

Turnir će početi u ponedjeljak, 17. prosinca, borbom 26 ekipa karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora. Registrirani klubovi Nogometnog saveza Karlovačke županije svoj predturnir započet će 23. prosinca, a pobjednici skupina oba turnira izborit će nastup u glavnom turniru, koji bi krenuo od 2. siječnja. Kotizacija za seniorski dio glavnog turnira je 600, a za veteranski 400 kuna.

– Do faze četvrtfinala cijena ulaznice bi bila 5 kuna. S time da, evo ja sam sad bio u Udruzi Zvončić, i dio novca od ulaznica ćemo donirati toj Udruzi, kako bi i njima uljepšali ovo božićno vrijeme. Od 29. siječnja cijena ulaznice bi bila 10 kuna, a svaki dan bi bile prigodne tombole za gledatelj. Što se tiče nagradnog fonda, pošto je 50. jubilarni, pokušali smo to malo podignuti, pa je za seniore prva nagrada 20.000, a za veterane 8.000 kuna – izvjestio je Mrzljak.

Tomica Belavić iz tvrtke Mladost kratko je kazao da je njihova uloga u organizaciji turnira priprema tehničke infrastrukture, osiguranje objekta i nagrada za pobjednike natjecanja.

Mandić: Krenuli smo ovim putem i vjerujem da ćemo to održati

Gradonačelnik Damir Mandić pohvalio je ideju Nogometnog saveza Karlovačke županije o organizaciji predturnira gradskih četvrti i mjesnih odbora pa je Grad Karlovac osigurao 40 tisuća kuna za njegovu realizaciju, ali i animirao predstavnike gradskih četvrti i mjesnih odbora da prijave ekipe.

– Osim što će to turniru na neki način vratiti ili pokušati vratiti onaj štih koji je imao od prije, stvarno vjerujem da će to biti zanimljivo za sve u Karlovcu. Nadam se da će ekipe animirati svoje navijače i da će to bit nekih petnaestak dana zanimljivih u našoj Sportskoj dvorani. Evo, ove godine smo krenuli ovim putem, ne samo da ćemo nastojat, nego vjerujem i da ćemo uspjeti to održati – zaključio je Mandić.

Uz glavni turnir, podturnire registriranih klubova seniora i veterana te karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora, održat će se i turnir ženskih ekipa te turniri mlađih dobnih kategorija.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal