Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac UREĐENJE Podijeli

Igralište na Dubovcu dobit će novu podlogu

Oprema stigla iz Nizozemske

Igralište na Dubovcu dobit će novu podlogu.

Rezultat je to napora ove  gradske četvrti koja dosad iza sebe ima priličan broj projekata, pa i one iz KA kvarta, no ova, najnovija ideja, ne dolazi iz tog “bazena”. Radi se o inicijativi predstavnika građana i to  novoj podlozi za rukometno igralište iza benzinske pumpe.
S obzirom da ovo igralište ima kultni status na Dubovcu i od velikog je značaja za rekreativce, Grad Karlovac sa zadovoljstvom je prihvatio financiranje zahvata, kažu u Gradu.

Početkom ove godine dogovoreno je i konkretno ulaganje od 146 tisuća kuna gradskog proračuna za nabavu nove sportske podloge, a sva potrebna oprema stigla je iz Nizozemske. Postavljanje se očekuje narednih dana (niveliranje i postavljanje novog tepiha, ocrtavanje linija te ponovno ankeriranje golova), puno prije nego su i samo Dubovčaki to očekivali.
Suradnju, zajedništvo i volonterizam koji su stanovnici Dubovca i njihovi prijatelji pokazali u pripremi igrališta i skidanju stare podloge za svaku je pohvalu, a Grad Karlovac uvijek će logistički i financijski pratiti ovakve projekte koji su od velike važnosti lokalnoj zajednici i oplemenjuju njenu svakodnevicu, kažu u Gradu.

Pročitajte i ovo

POTVRDU, MOLIM

Aladrović najavio: Od 1. listopada covid potvrde u zdravstvu i socijalnoj skrbi