Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac DELA SE Podijeli

Igralište na Velikoj Jelsi bit će spremno već na ljeto

Radovi su vrijedni više od pola milijuna kuna

Mjesec dana od potpisa ugovora u punom zamahu su radovi na izgradnji i uređenju sportskog igrališta u Mjesnom odboru Velika Jelsa. Danas je sa suradnicima gradonačelnik i obišao gradilište.

Sportsko igralište smješteno je kraj područne škole, a izgradit će se i opremiti za igranje malog nogometa, košarke i druge sportske aktivnosti. Uz izgradnju sportskih površina, uređuje se i prilazna staza, površine za parkiranje bicikala, a postavit će se i ograda. Vrijednost radova je 514.825,00 kuna, a rok izvedbe 90 dana.

Projekt je svojevremeno inicirao Mjesni odbor koji je financiranje izrade projektne dokumentacije sportskog igrališta uspješno osigurao putem KAkvart natječaja. Grad Karlovac zatim je ishodio potvrdu glavnog projekt te u konačnici osigurao sredstva u proračunu. Već na ljeto mještani Velike Jelse moći će koristiti igralište.

U planovima ulaganja i gradnje nalazi se i uređenje dječjeg igrališta u Gradskoj četvrti Drežnik – Hrnetić, preciznije Hvarskoj ulici. Gradska četvrt izradila je glavni projekt, a procijenjeni troškovi građenja trenutno iznose 350.000,00 kn. Glavnim projektom predviđeni su kombinirano igralo, klackalica, vrtuljak, konjić na oprugama, pješčanik, klupe, antistres podloga.

Pročitajte i ovo

DOBAR POTEZ

Groblje u Vukovoj Gorici ograđeno i zaštićeno od odrona