Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  28C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Sport SPORTSKE IGRE MLADIH Podijeli

Igralište OŠ Banija u četvrtak domaćin kvalifikacijskog turnira u malom nogometu za Plazma Sportske igre mladih

Natjecanje će se održati u tri kategorije: dječaci 2002. godišta i mlađi, djevojčice 2005. godišta i mlađe te dječaci 2005. godišta i mlađi.

KARLOVAC – Igralište Osnovne škole Banija u četvrtak će biti domaćin kvalifikacijskog turnira u malom nogometu za Plazma Sportske igre mladih.

Ova najmasovnija sportska manifestacija u Europi pruža priliku djeci osnovnih i srednjih škola za sudjelovanje u natjecanjima u deset sportova: Coca-cola Cupu u malom nogometu, Kinder turniru u košarci, HEP turniru u rukometu, odbojci, Hrvatska pošta Cupu u tenisu, stolnom tenisu, HPB odbojci na pijesku, šahu, graničaru i atletici. Prijave za djecu u svim sportovima su besplatne, a kvalifikacijski turniri se od siječnja razigravaju u svim županijama Hrvatske.

I ove godine provedeno je više kvalifikacijskih turnira u malom nogometu na području Karlovačke županije, no pandemija koronavirusa zaustavila je sva natjecanja u sklopu Sportskih igara mladih.

Ublažavanjem protuepidemijskih mjera i odobrenjem Nacionalnog stožera civilne zaštite, stvoreni su uvjeti za nastavak natjecanja pa će se kvalifikacijski turnir za grad Karlovac u malom nogometu održati u četvrtak, 4. lipnja, s početkom u 10 sati na igralištu Osnovne škole Banija. Natjecanje će se održati u tri kategorije: dječaci 2002. godišta i mlađi, djevojčice 2005. godišta i mlađe te dječaci 2005. godišta i mlađi, a prijaviti se mogu sve zainteresirane ekipe.

Pročitajte i ovo

TENIS

Ruskinje, Srpkinje, Izraelci i Nijemci izborili plasman na završnicu, naše djevojčice šeste, dječaci petoplasirani