Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Igrom obilježen Dan štednje

Da je štedjeti dobro, treba znati od najranije dobi, tako Leonarda, Lana i Antonela već odavno pune svoje ‘kasice prasice’. Današnje druženje u Sportskoj dvorani na Rakovcu održano je pod pokroviteljstvom Karlovačke banke, koja je i nositelj humanitarne akcije prikupljanja milijun kuna za vrtić na Turnju. Direktor Sektora za poslove s građanima u KABA-i Marijan […]

Da je štedjeti dobro, treba znati od najranije dobi, tako Leonarda, Lana i Antonela već odavno pune svoje ‘kasice prasice’.

Današnje druženje u Sportskoj dvorani na Rakovcu održano je pod pokroviteljstvom Karlovačke banke, koja je i nositelj humanitarne akcije prikupljanja milijun kuna za vrtić na Turnju. Direktor Sektora za poslove s građanima u KABA-i Marijan Begedin kaže da banka uvijek podržava ovakve priredbe, a to će raditi i ubuduće. Nakon što se prikupi novac za ovaj vrtić, uvjeren je da će biti pokrenuta i nova humanitarna akcija.

Vrijeme financijske krize i recesije mnoge je građane nagnalo na oprez pa se sve više vraća ‘štednja u čarapama’.  Ali, koordinatorica poslovne mreže Božena Žitko kaže da je štednja klijenata u Karlovačkoj banci sigurna. Prvenstveno zato jer je KABA u domaćem vlasništvu.

Pročitajte i ovo

KORONA JE KRIVA ZA SVE

Karlovačke gradske tvrtke u 2019. pozitivno poslovale. U 2020. korona donijela velike probleme Mladosti i Hostelu