Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija PREDSJEDNICA Podijeli

“Ima živahnosti u HDZ-u, a s Mandićem ću dobro surađivati”

I dosad smo dobro surađivali, pa ćemo i ubuduće

Bivša ministrica i višemjesečna v.d. šefice HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić od sinoć je premoćno na i službeno na čelu ove organizacije.

Uvjerljivo je pobijedila drugu dvojicu protukandidata, a kako kaže u izjavi za Radio Mrežnicu zadovoljna je i zbog pobjede i zbog tima svojih četiri potpredsjednika koji su uz nju izabrani. – Osjetim podršku i dobar rezultat sam očekivala, kaže Murganić. Htjela je da potpredsjednici budu iz drugih dijelova županije što smatra bitnim, a šarolik izbor potpredsjednika od njihovih godina do obrazovanja, daje joj nadu da tom zajedničkom energijom mogu dalje graditi stranku. -Ima živahnosti u HDZ-u, a cilj je da postanemo jedinstveni i snažni i pripremimo se za lokalne izbore.

Toj budućnosti moramo dati dobre odgovore na trenutne nemale probleme, ali i dati objašnjenja što smo dosad radili. Mislim da je županija u zadnje četiri godine dosta toga odradila i kvalitetno napravila, kaže Murganić.

Na naš upit kako će surađivati s Damirom Mandićem koji je izabran za predsjednika gradskog HDZ-a u Karlovcu, a diplomatski rečeno, nisu u istoj stranačkoj “fari”, bivša ministrica odgovara: Tolerancijom.

-Zaista ću se truditi da svi imamo, stranka je velika, mogu se zadovoljiti sve ambicije, Mandić je izabrani predsjednik GO i to ću poštivati. Mi smo i ranije dobro surađivali, a obaveza nam je da ta suradnja bude još i bolja, poručila je Murganić.

 

 

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo