Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac PROJEKT PROTIV POPLAVA Podijeli

Imate nekretnine u k.o. Mala Švarča od Turnja do Mostanja? Javite se u Grad zbog kupnje nekretnina za budući nasip uz Koranu i Mrežnicu

Čim prije budu odnosi riješeni, bit će napravljeni i nasipi

Grad Karlovac objavio je javnu ponudu vlasnicima za kupnju nekretnina u projektu Nasipi uz Koranu i Mrežnicu. Riječ je o prostoru uzvodno od ušća, a za zaštitu naselja Mala Švarča, Logorište i Turanjski poloj.

Ponuda se odnosi na nekretnine u katastarskoj općini Mala Švarča uz desnu obalu rijeke Mrežnice od mosta na rijeci Korani na Turnju do mosta na rijeci Mrežnici u Mostanju pa sve desnom obalom rijeke Mrežnice do poslovne zone u Maloj Švarči.

Grad je punomoćnik Hrvatskih voda za rješavanje imovinsko pravnih odnosa

Vlasnici nekretnina u predmetnom obuhvatu zahvata mogu se javiti u Grad Karlovac, Upravni odjel za imovinsko-pravne poslove, Banjavčićeva 9, radi zaključenja kupoprodajnih ugovora te dobivanja svih informacija vezanih za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na predmetnim nekretninama.
Ovim putem pozivamo vlasnike da se odazovu u što većem broju radi zaključenja kupoprodajnih ugovora kao i davanja svih potrebnih informacija koje će pridonijeti bržem rješavanju imovinsko-pravnih odnosa, a posljednično tome i što skorijem početku izgradnje predmetnih nasipa. Također, sve informacije dostupne su i putem naše web stranice, poručuju u Gradu.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

PETRAČIĆ PROJEKT

Petračićeva ideja oživljavanja Zvijezde: Kvadrat stana za 322 eura