Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport KLIZANJE I HOKEJ Podijeli

Inline hokej klub Karlovac od ponedjeljka ponovo organizira Školu klizanja i hokeja

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na e-mail kluba, a broj polaznika je ograničen.

Inline hokej klub Karlovac od ponedjeljka na klizalištu kod Sokolskog doma ponovo organizira Školu klizanja i hokeja.

Škola klizanja počinje u 15 sati, a treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 15 do 16:30 sati sve do 27. siječnja. Broj polaznika je ograničen, a svi koji se žele prijaviti trebaju na e-mail ihkkarlovac@gmail.com poslati svoje ime i prezime, datum rođenja i kontakt.

Klizanje je aktivnost kojom se razvija cjelovita motorika i muskulatura djece, poboljšava ravnoteža, jačaju zglobovi, poboljšava izdržljivost… Kroz Školu klizanja polaznici uče ispravno izvoditi pokrete, kočiti, jednostavne i složene elemente klizanja, te ono što je najvažnije – ispravno pasti. Svaka aktivnost obuhvaća rizik od lakih ili težih tjelesnih ozljeda. Kako bi se izbjegle teške tjelesne ozljede, kao što su lomovi kostiju, presudno je naučiti ispravno pasti jer padovi su neizbježni. Uz koristi naučenog ispravnog klizanja, za djecu je važno istaknuti socijalni i pedagoški element, koji dobivaju kroz Školu klizanja. Klizanje se uči kroz igru, druženje i smijeh. Sve gore navedeno vrijedi i za Školu hokeja na ledu.

Od opreme za Školu klizanja trebate imati kacigu, klizaljke, rukavice i štitnike za koljena i laktove. Sve ostale informacije možete dobiti na gore navedenom mailu, facebook stranici kluba https://www.facebook.com/ihkkarlovac i broju 098 934-1043.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Željezničar, Rakovica i Mostanje 1949 pobjedama otvorili proljetni dio sezone, Policajac, Stara hiža i Obrtnik upisali poraze