Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Županija ULAGANJE Podijeli

InovaDR upisala prvu generaciju za specijaliste 3 D tehnologija

Prva generacija polaznika će putem 3D Akademije učiti od iskusnih profesionalaca.

Razvojna agencija INOVADR Duga Resa, Pučko otvoreno učilište Duga Resa i Ustanova Callidus iz Zagreba upisali su prvu generaciju polaznika u Karlovačkoj županiji u program “Specijalist 3D tehnologija”.

Polaznici će putem 3D Akademije učiti od iskusnih profesionalaca o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima.
Program edukacije verificiran je od strane Ministarstva zanosti i obrazovanja RH te se upisuje u radnu knjižicu, a dodatno se stječe i Certifikat njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Edukacija će se odvijati u prostorijama Poduzetnickog inkubatora Grada Duge Rese.

Prva generacija polaznika će putem 3D Akademije učiti od iskusnih profesionalaca. Uz upoznavanje 3D tehnologije, naučit će sve potrebne vještine za izradu 3D modela, skeniranje postojeće geometrije i ispis vlastite ideje. Ovaj inovativni edukacijski program polaznicima kroz 126 sati omogućuje stjecanje vještina poput osnova fotogrametrije, stjecanja znanja o svim potrebnim alatima i materijalima, o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima.
Ravnateljica Glogovac,istaknula je, da će znanjem i vještinama koje će polaznici dobiti ovom vrstom edukacije, postati konkurentniji na tržištu rada.

Ovakav program edukacije osmišljen je s ciljem boljeg odgovora na stvarne potrebe tržišta. Znanjem i vještinama koje će polaznici dobiti ovom vrstom edukacije postat će konkurentniji na tržištu rada. Za sve one koji svoja nova znanja odluče iskoristiti kroz svoje vlastito poslovanje INOVADR nudi i prostor za rad u prostorijama Poduzetnickog inkubatora uz iznimno povoljne uvjete najma ureda i coworking prostora.
Nadamo se da ce obrazovni programi biti poticaj svim sadasnjim i buducim polaznicima, neovisno o dobi i prethodnom iskustvu rada, u stvaranju novih mogucnosti na trzistu rada i poticanju kreativnosti, kažu u INOVI DR.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca fantastičnom obranom u derbiju ‘samljeli’ Umažane i došli na korak do naslova prvaka