Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Pjevač se dugo suzdržavao od iznošenja svojeg mišljenja o situaciji oko pandemije korona virusa. No i njemu je 'prekipjelo'. Poput većine glazbenika oglasio se s porukom upućenom Stožeru Cenov 'opleo' po Stožeru: 'Da se mladi odreknu veselja i idu u ponoć doma? Ne boje se života' Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne. Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija. "Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa", rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu. "Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže", dodao je. To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa. Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove. Britanska policija upozorava na opasan ecstasy u obliku Trumpa Teško je odoljeti navali gladi u kasne noćne sate, a u tim je trenucima naš najčešći odabir nezdrava hrana. Umjesto da se odupirete gladi, radije odaberite zdrave alternative za noćni obrok Jedite bez brige za liniju: Noćni zalogaji ne moraju biti nezdravi Youtuber se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Sport TAEKWONDO Podijeli

Ivan Klarić iz karlovačke Prane osvojio 40. mjesto na 1. Online otvorenom europskom prvenstvu u formama

U konkurenciji 89 natjecatelja u svojoj kategoriji Klarić je prošao prvi krug, ali se nije uspio plasirati u finalni dio natjecanja.

KARLOVAC – Ivan Klarić, član Taekwondo kluba Prana i državni prvak u tehničkim formama u dvije kategorije, osvojio je 40. mjesto na 1. Online otvorenom europskom prvenstvu u formama.

Ovo natjecanje organizirala je Europska taekwondo federacija pod pokroviteljstvom Daedoa i MasTKD-a, na njemu je sudjelovalo više od 1200 natjecatelja iz 75 zemalja, a održavalo se od 4. do 10. svibnja. Natjecatelji su slali video snimke svojih izvedbi tehničkih formi, koje su suci ocjenjivali i odredili konačni poredak.

Iako su u karlovačkom klubu vjerovali da njihov predstavnik može i do medalje, na koncu je zauzeo 40. mjesto u konkurenciji 89 natjecatelja u kategoriji juniora. U prvom krugu Klarić je zauzeo 9. mjesto u svojoj kategoriji i izborio plasman u polufinalni krug, a potom je u tom polufinalnom krugu, od 47 natjecatelja, zauzeo 40. mjesto i nije se uspio probiti u finalni dio natjecanja.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 u ‘generalki’ u Zagrebu poražen od Španskog, Štefančić nije zabrinut rezultatom