Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Ivan Klarić iz karlovačke Prane osvojio 40. mjesto na 1. Online otvorenom europskom prvenstvu u formama

U konkurenciji 89 natjecatelja u svojoj kategoriji Klarić je prošao prvi krug, ali se nije uspio plasirati u finalni dio natjecanja.

KARLOVAC – Ivan Klarić, član Taekwondo kluba Prana i državni prvak u tehničkim formama u dvije kategorije, osvojio je 40. mjesto na 1. Online otvorenom europskom prvenstvu u formama.

Ovo natjecanje organizirala je Europska taekwondo federacija pod pokroviteljstvom Daedoa i MasTKD-a, na njemu je sudjelovalo više od 1200 natjecatelja iz 75 zemalja, a održavalo se od 4. do 10. svibnja. Natjecatelji su slali video snimke svojih izvedbi tehničkih formi, koje su suci ocjenjivali i odredili konačni poredak.

Iako su u karlovačkom klubu vjerovali da njihov predstavnik može i do medalje, na koncu je zauzeo 40. mjesto u konkurenciji 89 natjecatelja u kategoriji juniora. U prvom krugu Klarić je zauzeo 9. mjesto u svojoj kategoriji i izborio plasman u polufinalni krug, a potom je u tom polufinalnom krugu, od 47 natjecatelja, zauzeo 40. mjesto i nije se uspio probiti u finalni dio natjecanja.

Pročitajte i ovo

KARATE

Petra Stojković se okitila broncom u kategoriji mlađih seniorki na Prvenstvu Hrvatske u Rijeci